Larraa Elele madre aldım. Bebeğim henüz doğmadığı için deneyimleyemedik ama kurduk ve çok beğendik. 🌸
Cck3846 Yoyko 8in1 anne yanı park beşik aldım. Daha kullanmadık ama kumaşını filan beğendim. Çok hışırdamıyor.
gmz10 kubrasal99 memnunum güzel ama ana kucağı gereksiz sadece onu bir iki kere anca kullanmışızdır bir köşede duruyor. Dönencesini kızım çok seviyor, alt açma ünitesi çok kullanışlı.
kubrasal99 gmz10 anladim tamamdir. peki kendi sitesinden mi aldiniz yoksa trendyoldan mi? kendi sitesinde yatak hediye yaziyor ama bilemedim
gmz10 kubrasal99 yataş twiny sünger yatak aldım ben hepsiburadadan. Takip ederseniz indirime giriyor yatağı beşiğin ölçüsüne göre alabiliyorsunuz. Aklınıza takılanları sorabilirsiniz eliöden geldiğince yardımcı olurum☺️
EceQueen Gulz aldım, yatak yani işte bu yataklar arasında ne fark var anlamıyorum ben baktım hepsime hepsi aynı geldi canlı olarak da. Uygun fiyatlı bir şey aldım o yüzden gsuet iş görüyor
gmz10 EceQueen bu arada bence de çok fark yok park yataklar arasında e bebekten veya başka bir bebek mağazasından bakıp beğenip de alabilirsiniz. Elele de hışırtı vs yapmıyor kumaşı güzel.