Kayrabsra Kızlar 11+2 günlük olduk yataktan kalktıgm an boş boş bulanıyor midem lavabo da ögürüyorum safra çıkıyor bu durum herkeste oluyor mu doktorm bu durum iyi bir hamilelik geçirdiğinin göstergesi diyor kaçıncı hafta da tamamen kesiliyor sabah olmasını istemiyorum bu durumdan dolayı hergün aynı 😞
Aysesare Kayrabsra 6.haftada başladı 20.haftaya kadar sürmüştü benim. İnşAllah senin uzun sürmez. Sabah miden boş olduğu için safra kusman normal
Hilossss Kayrabsra benimde aynı canim artık ogurmekten karnıma ağrılar giriyor bu ara sabahları daha sık olmaya başladı 11+2 yiz bizde bugün geçer diyorlar ama umudum yok aşırı mide yanması günün her saati bulanti kusma acaba bebek beslenebilecekmi kaygisindayim
Betilunlu Kayrabsra ben de 10 gündür var bu durum canım benim. En son çare olarak dün doktoruma söyledim o da ilaç verdi Rabbime binlerce kez şükürler olsun iki gündür iyiyim
Daisyy Kayrabsra benim bulantı kusmalarım 1 aydır yok ama sabah safra kusmalarım haftada 1 hala oluyor. Yani sabah kusmaları hamilelikte daha sık görülen bi durum diye biliyorum. İnan bana ben o kusmaları 2 ay aralıksız yaşadıktan sonra sadece sabah kusmalarının kaldığına şükreder oldum. Bu kusma değil diyorum. Allah o duruma şükür edecek hale düşürmesin inşallah. Sabret. Yataktan kalkmadan ağzına kraker al 10 dk sonra kalk. Başucuna kraker koy geceden. Çok geçmiş olsun
Kayrabsra Aysesare inş ya uzun sürmesin kraker leblebi onları da yedim denedim daha çok bulanıyor o zaman yine çıkıyor
Aysesare Kayrabsra ben neler neler denedim inan. Tuzlu kraker, leblebi , salatalığı tuzlayıp yedim bana mısın demedi. Vişne suyu içebiliyordum ondan da tiksinmiştim. Geçene kadar böyle maalesef 🤦🏻♀️😞 Ayva deneyebilirsin, elma da olur, limonu kokla
Elif01 Kayrabsra aynısını denedim ve daha çok kustum benim 3.ayda bitti çok şükür ama kendini geceden aç bırakmamaya çalış miden boşken daha çok kusarsın
Deletedmom2232 Kayrabsra krakerden tiksindim bende yiyemiyorum artık sabahları uyanınca zeytin yiyorum o hafifletiyor mide bulantımı
Kayrabsra Hilossss aynen öyle karnıma ağrılar giriyor ögürmekten kahvaltı yapıyorum sonra bulantı tekrar başlıyor açken bi ayrı tokken bi ayrı 😞
Kayrabsra Daisyy 5 haftalıktan dan beri böyle günün diger saatlerinde de aynı bulantı 1-2 kez çıkıyor yediğim hiç bir şeyden zevk almıyorum artık 😞 eski günlerime dönmek için gün sayıyorm
Hilossss Kayrabsra benimde aynı canim nen uykumdan bile uyanıyorum kusmak için derin uyurken bile midem bulanıyor çoğu kez
Daisyy Kayrabsra az kalmış bitmesine bence benim 12, 13 gibi bitmişti. Çoğu gitmiş azı kalmış dayan canım zor biliyorum. Haşlanmış patates ye, soğuk sütle mısır gevreği ye bunlar bana iyi gelmişti
Aysesare Kayrabsra o kadar hızlı geçiyor ki 😌 İnan o haftalarda ben geçecek mi diye düşünürdüm çok zorluydu şimdi ise iyi oluyor elhamdulillah 💞😍