Melikeakkc Derya7753 ben alırken Tenten’in tam kapanmasına dikkat etmiştim bazıların tentesi var gözlerini bile kapatmıyor güneşte süs diye koymuşlar gibi bi de sürüşü
Derya7753 Melikeakkc bende öyle istiyorum sepeti biraz derin olsun falan siz ne model aldınız bide onu yazsanız valla süper olacak 😃
HilalAkysn Derya7753 bende mamas papas ocarro modelini düşünüyorum biraz ağır gibi ama sağlam kullanışlı bir arabaya benziyor
Dfnsyn Derya7753 prego lotus aldık, teslim edildi kurduk baktık ama henüz kullanmadık. Oldukça fonksiyonel, rahat ve hafif 🌸
Derya7753 Dfnsyn tam dik pozisyona geliyormu? Lotusunda tente üzerinde bebeği görme yeri yok ya ona takıldım
HilalAkysn Derya7753 evet gerçekten çok pahalı zamanında ayırdım parasını şimdi iyisi olsun istiyorum ne biliyim belki ierleyen zaman da değişir (:
Aayse1 Derya7753 ben lotus aldım daha kullanmadık ama sağlam belli sadece bebeği görme yeri yok başka da çok kullanışlı bi araba
Derya7753 HilalAkysn hergün fiyatları artıyor bide ayırdın bütçeye bile tekrar eklemek zorunda kalıyorsun