Merve034 bol bol kayısı hoşafı için gerçekten rahatlatıyor. Yanınızda çorap götürün üşümeye karşı sıcacık oluyor. Sıcak su torbasıda götürebilirsiniz ayaklarınıza koyarsınız beni bayağı rahatlatmıştı. Lavaboya çıkmanız için ilaç veriyorlar suyla karıştırıp. Çıkamazsanız tekrarlıyorlar. Bol bol yürüyün. Desteksizde yürümeye çalışın. Ben bir cesaret ilkinden sonra hep tek kalktım. İlk gece gaz sancısından dolayı çok zorlandım ama hastaneden çıkarken asansörde bir hastane görevlisi normal doğum mu yaptın demişti 😀 o kadar iyiydim. Bol bol yürümeme bağlıyorum ben bu durumu. Kış günü nasıl olur bilmiyorum ama ben gecelik elbise tercih etmiştim. Yapabilirim belki umuduyla lavaboya çok kalktım elbise gerçekten çok rahat oluyor ekstra eğilip çıkarma çekme durumları olmuyor. Yine hasta bakıcı üstümü giymeme yardım ederken elbiseyi görünce en iyisi bu iyi ki böyle seçim yapmışsın demişti 😊 sabahlık kullanmam sanıyordum ama ameliyattan sonra uzun süre geçmeyen bir üşüme oluyor o yüzden oda çok iyi olmuştu. Sezeryan oldum sütüm gelmicek endişesi yaşamayın. Benim ilk andan beri sütüm vardı. Şuan meme reddiyle savaşıyoruz ama sürümle alakası yoktu 😀 eve çıktığınızda göğüslerinden kendiliğinden gelmeye başlayacak emin olun. Sezeryan yapınca süt hemen gelmiyor yorumlarını illa görmüşsünüzdür endişe etmeyin diye söylüyorum. Endişe her zaman daha zararlıdır 😀