Pinarkorkmazer Rabiamina ben de böyle düşünüyorum kadın geleceğini düşünmek zorunda kocasını da düşünüyor zaten engellemeye çalışıyorum aradım anne babasını vs diyor ama kadın da ne yapsın çalışmıyorsa düşünmek zorunda Allah yardımcısı olsun. Anne babası düşünmüyor derken intihar etmesini düşünmüyormuş ya onun için demiştim kadın aradım ama kimse bir şey yapmıyor diyor yoksa kimse ödemek zorunda değil gerekirse ek iş yapsın ödesin yani adamın mücadele ettiğini görürse kadın da yardım eder zaten
Rabiamina Pinarkorkmazer oraları görmedim. Kimsenin de yaşantısını bilemeyiz belki adamın ilk borcu değil. Ailesi ne kadar düşüncesiz olabilir sonuçta. Belki önceden de vardı böyle şeyleri insanlar ödeye ödeye bıkmış olabilir. Allah kadına ve çocuğuna yardım etsin inşallah. Kaç sene bunun sıkıntısını yaşayacaklar
Mejsa Rabiamina kızın 50 bin bağkur borcu var diye ailesiyle tartışmayı biliyorlar o ailede 800bin kendi çocuklarının olunca kenara çekilmeleri aşşşşırı yüzsüzce bir hareket
Rabiamina Mejsa onu da sonradan gördüm. Ama bence ne o adam ne de ailesi normal değil. Ben dükkanı ışletecegim kocam gelip aileme borç icin laf edecek o kim oluyor yani. Yetmeyecek üstüne ailesi gelip karışacak. Burada kadın eşine çok yüz vermiş bence. Kimse benim aileme ödeyeceği borç için laf edemez. Bir de dönüp bu aileden kumar borcu için para istenmiş o da ayrı saçmalık
Mejsa Rabiamina bir de kadının borcunu ailesi niye bilsin eşinin. Eşin bilir ailen de ödeyeceğim dedikten sonra kimseye laf düşmez durup bunun davasını gütmüşler ailecek. Çok sıkıntılı bir aile ya eşi dahil bence kendini kurtarsa iyi eder Allahu alem
Rabiamina Mejsa ben de o fikirdeyim. Başka şekilde borç olsa eyvallah eşim derim katlanırım. Ama zevkine kumar borcu yapan adama ne bir daha güvenirim ne de oturup onunla o sıkıntıyı çekerim. Bedelini bebeğimle ödemem.
BabyPelargos bilgeeS saçmalamasın ya sizde evden çalışacak bi iş bulun müşteri hizmetleri telefonla destek falan gibi, Allah büyüktür. Yükü daha büyük olanlar ne yapsın, eşinizin yanında olun herkes hata yapar önemli olan tekrar etmemesi
Hu8g6xcyv Pinarkorkmazer kumar mı oynamış 🥺ayy kusura bakmasin arkadaş ya valla ben gerçekten helalinden borç oldu sandım Allah yardımcısı olsun vicdan azabı çekiyorum şu an 🥺🙏