ENur06 Merhabalar 39 haftalık olduk fakat bebeğimde gelmek istemiyor normal doğum yapmak istiyorum ilk doğumum doğumu neler başlatır bi yardımcı olur musunuz?❤️
betul1- ENur06 istediğinizi yapın gelmeyince gelmiyor bol bol dinlenin kendinizi yormayın enerji lazım olacak ilk doğumum 41+3 te oldu
FKRKS29 ENur06 bizde 39+5iz bekliyoz 39+0 da gittik kanala girmemisti bakalim ne zaman gelmek isticek bebisler yürüyüş yapıyorum hurma vs falan ama 🤷♀️😀
14022024 ENur06 acele etme canım biliyorum son günler zor ve heycanli oluyor eğer bebeğin sağlıklı ise bekliyecen mecbur benim ilk oğlum 41+1 de ikinci oğlum 40+3 de doğdu
Nilayaldemir ENur06 Merhaba bende 38+5 günlük hamileyim haftaya cuma doğum tarihi verdi doktor normal doğum istiyorum . Doktorum Salı günü gel ebe muayene etsin bakalım dedi sizi eve muayene etti mi ?
ENur06 14022024 ilk bebiş belki ondan acele ediyorum herkes doğurmadın diyip morelimi iyice bozuyorlar 🥺
14022024 ENur06 öyle diyenlere hiç lafını çekinme direk ver cevabını onlarmi doğuracak sanki ben okula yazdiracam direk diyordum yada o gelecek ama ben dogurmiyorum diyordum 😊😂