1melekannesi3858 myangelson ay ne biliyim ya hatirliyon mu beni diğer gebelikte de ayniydim sürekli sana soruyordum sende diyordun sen ne kadar evhamlisin diye 🤣🤣🤣🤣🤣
1melekannesi3858 myangelson kız bugün bel ağrım ile kasık ağrım çok fazla şuan bide bebek kasiliyo gibi sanki
myangelson 1melekannesi3858 dinlen bugün yorduysan kendini biraz ondan da olmuş olabilir. Magnezyum verildi mi kullanıyor musun
1melekannesi3858 myangelson gittigmde isteyecem mutlwka bu ara hiç yatamam edemem bide kızım hastalandı mecbur ona bakacam akşam acile götürdük hava verdiler
1melekannesi3858 myangelson sağol canım durmamasindan belliydi zaten çocuk baya kötü halsiz ya yemek de yemiyo ilaç icerecem ne yapacam bilmiyom
myangelson 1melekannesi3858 geçen benimki de hasta oldu ya bereket mama içiyor hala da biraz mama içti öyle ilaç içirdim kavga kıyamet
1melekannesi3858 myangelson şükür zorla biraz yedirdim yok kız benimki hiç mama ne içmedi ya beni emdi sadece de yemek yeme huyu yok ya 2.5 yaşında 11 kilo hala
1melekannesi3858 myangelson kız benimki zorla uykuda emdi keşke normal emseydi ona yaramqdi ki hiç sütum fazlaydı ama o emmedi bide mamaya çok uğraştım almadı hep kilosu düşük seyrediyo diye ama almadı malesef
1melekannesi3858 myangelson he valla ya şimdide zaten 2.5 yaşında 1 yaşından sonrasında bile yaramiyormus mama doktorlar öyle diyo da bilmiyorum valla
myangelson 1melekannesi3858 bizim doktor 1 yaşından sonra kesebilirsin dedi de benim oğlan bırakmıyor mamayı. Gündüz vermiyorum da gece mutlaka 2 kere falan uyanıp mama istiyor