Fatmanur12345 Fatmanur12345 bide ultrason resmi veriliyor mu hani vermezlerse telefonla çekmeme izin verirler mi
Btl066611 Fatmanur12345 merhaba resim çekmek isterseniz izin veriyorlar yarın gideceğim resmî verirler mi bilmiyorum onuda isteyeceğim şansımı denemek için 😂 ben geçen sene düşük yaptım etlikte ama rdvya gittiğimde çekmeme izin vermişlerdi kontrole gittiğimde
cckdgnn Fatmanur12345 ultrason resmi verseler bile sandığımız gibi bebişin tamamı gözükmüyor büyüdüğü için bir kısmını veriyolar belki ısrar ederseniz öbür türlü versem de bişey anlamazsınız diyorlar ki haklılarda 😂 siyah beyaz oluyor özeldeki gibi 3D renkli görüntü vermiyolar 🌸
Alone Renkli mi renksiz mi bilmiyorum. Çünkü ekranı kendilerine çeviriyorlar. Siz görmüyorsunuz. Resim felan da vermiyorlar
Fatmanur12345 Btl066611 yaaa yarın bende gideceğim ayrıntılıya giricez 😁 bende şansımı deneyim bakalım birde cinsiyeti sorarım
Fatmanur12345 ebruuken evet girdim ama berbat geçti size hiç bilgi verilmiyor resim verilmiyor siyah ultrasondu ama bebek bile belli olmuyordu ordan sonra özelde de ayrıntılıya girdim