Ebru1234  2 e dk bekledim hayali gibi gördüm zannedip çöpe aatmistim yarım saat sonra içime kurt düştü böyleydi. Bu marka ve zamanın fazla olması düşündürdü sizce var mı yok mu bu arada reglm 7 gün geçti zaman zaman 3 5 gün gecikiyor
nisoom01 Ebru1234 canım adetim 9 gün gecikmişti aynı bu şekilde öğrendim geç döllenme olduğu için hemen belli olmamıştı seninde öyle olabilir
minikbebegim06 Ebru1234 bence sabah ilk idrarla tekrar edin yarım saat geçince baktım diyorsunuz çünkü
Esraaa_06 Ayyy sanki var gibiiiii 🥹🙏💕 bence yarın gidip kan vermelisin inşallah vardır yaaa dualarım seninle ♥️♥️
Dilaraklnc3 Ebru1234 bende yapmıştım bende o bile çıkmamıştı canım bence var içime öyle doğdu ama bu testler yanıltıcı oluyor. Aynı gün kan verdiğimde çıkmıştı benim bi kan ver ben e dualarım seninle🩷
Ebru1234 nisoom01 nisoom01 ilk gebeligimde benimkide geç dollenmeydi 1 hafta sonra çıkmıştı testte ama bu daha silik
Innerglow Ebru1234 bence var gibi tatlım sen yarın kan ver silik gayet belli belki geç döllenme olabilir
Ebru1234 Innerglow yaa gerçekten silik çizgi mi? Kuruma çizgisi olamaz değil mi bu? Yaklaşık 1 senedir olmuyordu bu ay kendimi bırakmıştım uygulamayı bile silmistim
Innerglow Ebru1234 bence değil ama umutlandırmakta istemem Allah a tevekkül et canım inş bebeğin senledir kan ver herşey daha net olur senin için
Mavili1480 Ebru1234 Bende böyle kaset test yaptım negatifti çöpe attım saatler sonra aklıma geldi çöpten aldım baktım silik çizgi erken gebelik denedim onda da silik çizgi hamileyim ☺
Ebru1234 Mavili1480 yaa inanmiyoruuuummmm. O zaman umut var. Sabah mi tekrarlasam acaba ertesi gün mu
Mavili1480 Ebru1234 Ben yaptığım hiçbir testte kuruma çizgisi görmedim bence var yarın erken gebelik testi dene onda daha belirgin çıkar ☺
canao Ebru1234 eğer 2 dk silik çizgi gördünse gebesin beta ver yarım saat sonra gördünse 5 dk üstünü dikkate almayın diyorlar…
Ebru1234 canao bende o yüzden sordum 5 dj beklemedim attım yaa yok zannettim. Yarım saat sonra baktım boyleydi