iozenn
Regl olduğumuzda görüşmeye gittik bize süreç ve maddi konularda bilgi verdiler .hazır olduğumuzu söyledik ve başladık. Öncelikle yumurta büyütme için ilaç aldık geçen sene şubat ayında eczaneye 11.000 tl ödedik ve ilaçlara başladık. Yumurtalar büyüdü toplama işlemi oldu anestezili ama kısa süreli bir işlemdi acı ağrı hissetmedim toplamda 17 yumurtam toplandı. Toplanan yumurtalardan 14 tane embriyo elde edildi üç gün sonra hastaneden aradılar bilgi verdiler bunlardan 10 tanesi 5. Güne ulaştı . Sonra rahme çizik atma(histereskopi) işlemi yapıldı bu kişisel bir şey size yapılmayabilir tedavi kişiden kişiye değişiyor .rahme çizik atmadan sonra ilaç verdiler regl oldum regliden yaklaşık 20 gün sonra da transfer işlemi yapıldı transferden 10 gün sonra da test veriyorsunuz olumlu ya da olumsuz … süreç yaklaşık 2.5 3 ay sürdü bizim dondurulmuş embriyo transfer edildi bu süreçte bir sürü ilaç kullandım ve gebelik sürecinde de kullanmaya devam ediyorsunuz hakkımızda hayırlısı olsun rabbim hepimizi evlatlarımıza sağ sağlim kavuştursun