Maşallah o kadar imrendimki size. Keşke benimde öyle olsaydı sizin gibi geçeseydi. İlk dogumum zorunlu sezeryan oldum sali günü ameliyat kolaydı ama ameliyattan odaya geçip ayaklarımdaki uyuşukluk geçince dikiş yerlerini hissetmeye başladım, dikiş yerlerinin acisi kızgın bişeyi cayır cayır derimi yakıyorlar gibiydi, agrım başlar başkamaz ilaç yapmadılar bu acıyı herkss yaşiyor çok normal yanması dediler ağro başladıktan 10 dk sonra ilaç yapıldı bu sırada ağrım çok ilerledi 40 dk ağrı çektim ahlaya ahlaya çok canım acıdı. Doktor acı eşigin çok düşük herkes bu acıyı yaşıyor ama böyle tepki vermiyor dedi. Sonrasında ayaga kalkıncada aynı yanma acısı bana çok zor geldi çok yandı dikiş yerlerim. Bilmiyorjm ben çok zorlandım şuan biraz daha iyiyim ama hareket ederken çok yavaş ediyorum lavman yaptılar öyle wc ciktim gazda 3-4 saatte bir anca çıkıyor nasıl daha kolay çıkarabilirim iki gündür 1 saat bile uyuyamadım 😔 uyuyınca gaz baskı ile tükürük olarak bogazıma geliyor reflü gibi uyandırıyor siz uyuyabiliyor musunuz