Humeyraaasss acelyaakba merhaba benim rahim kısalıgım 29 . Haftada öğrenildi 3 gün hastanede yatıs verildi ciğer gelistirici iğne yapıldı 2 doz 3 günün sonunda 16 dan 29 a çıktı. Sürekli yatmam gerektiği söylendi. Evde küçük kızım oldugu için çok yatamadım tekrar 17 ye düştü. Eger başka çocugun varsa ve destek verşcek biri varsa destek almanı tavsiye ederim . Allah evkatlarımıza saglık versin
acelyaakba Humeyraaasss amin inşallah valla bebde sürekli yatıyorum eşimde malasef ki çalışıyor izinde pek veremiyorlar sadece yemek tuvalet banyo ohtiyaci hic bir sey yapmiyorun o işten gelince destek oluyor yakınlarımda uzakta oldugu icin tekim malasef cok dikkat etmeye çalışıyorhm bakalım hepimiz sağlıkla vaktince evlatlarımıza kavuşalım inşallah 🙏
ocak-94 Ssssserapppp 45e uzun dediyse 48e uzun demesi normalmiş ama kilosu normal gibi geldi bana sizinkinin kilosu kaçtı
Ssssserapppp ocak-94 evet masallah sizinki gayet uzun ama sıkıntı olacagini sanmıyorum, doktor bir problem gormediyse. Kilo olarak 2.400 haftasında dedi ama zaten çok kilolu olsunda istemiyorum. Cunku bende sekerde var, oyuzden bebek etkilensin istemiyorum ☺️
ocak-94 Ssssserapppp evet gebelik şekeri çıkanlarda da bebek kilosu yüksek oluyormuş bende şeker de çıkmadı ama bebek kilolu sanırım genetik biraz da bu işler , bebek ters duruyor sezaryen bu gidişle demişti o yüzden kilolu da olabilir sorun yok diyorum artık 😂
Havvabektas ocak-94 34 haftalık dün gittim bir hafta önde gidiyor 2700 gram 48 sm kız bı sorun yok dedi doktor
Kelebekanne- ocak-94 33. Haftada 2100 demişti doktorum ama ikiz benim minnaklar ortalama 100 gram var aralarında 🥹 32.haftada bir korkuttular bizi çok şükür 34+3teyiz 🌸