Dilekcelik Kizlar 2 gundur disim agriyor bunu gebelikde yasayan varmi siz neler yaptiniz ilac almak zararli dediler artik zonkluyo dayanamiyorum
Elaylama Dilekcelik başıma gelmedi ama geçen bakınırken gördüm elma sirkesi ile günde 1-2 defa gargara yapmak iyi geliyormuş.
Zeliha66 Dilekcelik yarim cay bardagi ilik suyun icine 1cay kasigi tuz 1caykasagi karbonat at gargara yap süreklide fırcsla gecmis olsun insallah faydasi olur
NerminOmar Dilekcelik duzlu su ile tez tez qarqara et, loroben deyilen maye var onunla et ve ramaska demle onunla qarqara et
Nursel84 Bende ıkı haftadır dıscılerde gezıyorum. 3. Trimester da olduhum için bısey yapmıyorlar. Parol kullanıyorum paradontax yada tuz basıyorum agrıyan dıse boyle basedebılıyırum. Ama gercekten cok zor dıs ağrısı
Devran Benim ağrı değil ama baskı yani dişlerimi birbirine değdirdiğimde ağzımda çok kötü bi baskı var
Dilekcelik Devran ben galiba gebelik sureci basladihindan beri uyurken dislerimi sıkıyorum esim ole soledi o yuzden agriyo olabilir dedi bwndede ilk bole basladi cok kotu oluyor ya