Cglglr Kızlar dakika tutuyorum bu şekilde kasılmalarım oluyor. Ama denildiği gibi şiddetli ağrılar çekmiyorum sadece karnımda kasılma oluyor ve o anda kasığımda hafif ağrı oluyor. Bir de karnım taş gibi oluyor. Bu doğum kasılması mı tecrübeli anneler lütfen bir şey söyleyinnnn
Mervetrkgl Cglglr bende bugün tam 36 haftamdayım sizdeki kasılmaların hemen hemen aynısı yaklaşık 1 saattir bende de oluyo ama bilmiyorum ben kendim için doğum olduğunu düşünmüyorum çünkü neredeyse her akşam aynı şeyi yaşıyorum üzerine birde sırt ve bel ağrısı ama siz yine de bir acile gidin isterseniz
Luna93 Cglglr sirta vururmus gercek sanci diye, az once bir makale okudum… soyle yazmislar kopyaliyorum Gerçek doğum sancısı ise sırttan başlayarak rahme doğru inen bir ağrı ve bacak bölgesinde de şiddetli ağrılar hissedilmektedir.
Cglglr Şuan tam 39+5 haftalık hamileyim. Günüm de geldi. İnşallah doğum kasılmasıdır. 15 kasımdan beri 3 cm açıklıkla geziyorum artık sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum
dygsss Cglglr hmm anladım hastaneye gidin bence bu kadar sıklıkla geliyorsa doğum sancısı olabilir sağlıkla gelsin
Cglglr dygsss teşekkür ederim. İnşallah öyledir ama işte 3 dk da bir olmasını bekliyorum. Doktorum öyle söylemişti. Acaba doğum kasılması mı ondan emin değilim çünkü ağrılı bir kasılma değil
Anneccikk_03 Cglglr bence de sancınızın artmasını bekleyin, o sıra bol bol egzersizler yapın hurma falan yiyin, boşu boşuna erkenden gidip suni yemeyin, inşAllah sağlıkla gelsin bebeğiniz, darısı bizimkilere inşAllah
Zekad Cglglr canım Dua edermisin bana anksiyetem Tuttu çok zor günler geçiriyorum doğum anları daha çabuk dua kabul olur derler inşAllah sağ sağlim kucağına alırsın evladını
Cglglr Anneccikk_03 inşallah doğum sancısıdır da artar giderim 😄 geçenlerde benzer bir şey yaşadım sonra geçti çok heyecanlanmıştım doğum sancısı diye
Cglglr Zekad rabbim çabucak bu dönemi atlatmak nasip etsin inşallah. Anksiyete bende de var ve ne kadar zor olduğunu biliyorum. Çok geçmiş olsun. Ruhunuzdaki darlık refaha kavuşsun inşallah.
Cglglr R-veyda44 geçenlerde bana da olmuştu ben de o yüzden emin olamadım doğum sancısı olup olmadığından
Zekad Cglglr allah razı olsun rabbimde sizi sağ sağlim kurtarsın inşAllah ilaç içtiniz i peki ben dayanamayıp ilaca başladım
Cglglr Zekad yok ben ilaç kullanmadım. Çok şiddetli değil benimki 4 sene önce çok artmıştı am ayine de ilaçsız düzelmeyi tercih etmiştim. İlaç nedense beni korkutuyor