Cinardic okuyananneeeee benim ilk oğlumda öyle oldu 12 de kız denildi bizde hep kız istiyorduk 16 da erkek dediler pipisini gösterdiler sevincimiz 4 hafta sürmüştü babasıyla 😂 şimdi 2. Oğluma hamileyim biz kızı tutturamıyoruz 😂
okuyananneeeee Cinardic neyi çok istersek o olmuyor galiba 😅 hayalim ve idealim bir kız bir erkek çocuğuydu , sağlıklı olsunlarda tek 🌸
Cinardic okuyananneeeee hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez, aslında 2 kız yada 2 erkek olmaları daha iyi benim kız kardeşim yok 1 abim var çok yalnız kaldım kimseyle konuşamıyorum en azından birbrlerine arkadaş olurlar 🌸
okuyananneeeee Cinardic evet tek olunca da o sıkıntı oluyor , ama anneniz en yakın arkadaşınız oluyor o konuda onunla bağınız kuvvetli oluyor, çevrem de öyle tek kız olanlar anneleriyle bağı muhteşem
Cinardic okuyananneeeee öyle tabiki anne bi başka çok seviyorum Allah yokluklarını göstermesin arkadaş gibiyiz ama üzülmesin diye sıkıntımı anlatamıyorum çünkü çok üzülüyor kafaya takıyor o üzülünce ben daha çok üzülüyorum bi bacım olsaydı onla dertleşseydim diyorum hep 🤭Allah nasip etmemiş ne yapalım 😊
sacmalamakizim okuyananneeeee 11+2 haftalıkken devletteki doktor erkeğe benziyor dedi, özelde ki doktor 14 haftalıkken kız dedi, hiç değişmedi cinsiyeti kızım olacak, 35 haftalığım ilki de kızdı iki kız kardeş olacak. 😊
HilalAkysn okuyananneeeee ilk gebeliğimde 13. Hafta da doktor kız gibi demişti 17 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik. Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah 🩵
ftmkucuk HilalAkysn devlet hastanesimi bu nasıl oluyor anlamıyorum. Pipi görünmemiş mi yada doktor mu tecrübesizdi bakamadı
HilalAkysn ftmkucuk özel hastaneydi doktor da hastanede en çok tercih edilen doktor diye gitmiştim. (:
Elfnr_ okuyananneeeee benimki 16. Haftaya kadar göstermedi kendini 16. Haftada öğrendik her gittiğim doktor erkek dedi. Bakalım 34. Haftadayız kesin öğrenmemize az kaldı😂😂
incitanesi00 Anne2829 benim de 3 yaşında bir kızım var kardeşim olacak erkek olacak dedi hamileliğim en başından beri doktor 12 haftada kız dedi 18 de erkek dedi içine doğmuş kızımın ☺️
Anne2829 incitanesi00 ne mutlu size iki duyguyu da tatmak nasip olmuş sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️
okuyananneeeee incitanesi00 evet benim kızımda öyle diyordu , tahmin edildiğinde kız kardeşi duyunca çok üzüldü , bende diyorum belki değildir kızım dur bakalım nasip 😅