Mnelkk okuyananneeeee tabi olabilir 🙂 arkadaşıma 13. Haftada kız olabilir dendi 16da erkek olduğunu öğrendi. Zaten cinsiyet organları tam oluşmadığından doktorlarda 16-17. Haftayı bekliyorlar kesin konuşmak için. Hayırlısı olsun inşallah 🤍
chaos okuyananneeeee 12 haftalıkken kız dendi 16 haftalıkkende kız dendi 22 haftalıkken detaylı ultrasonda erkek olduğu ortaya çıktı
b-bg @“Damlademir”# Damlademir 13 de erkek derkende yüzde 95 demişti çıkıntı gördüm ama kız bebeklerde de bazen ödem oluyor dudaklar şişebiliyor yumurtalıkları oluşmamış 16 da kesinleşir demişti doktor 35 deyiz pipisini çok gördük ondan sonra zaten
Songulkaya okuyananneeeee 12 haftalıkken doktor kendi bakmadı aşağı ultrasondaki doktor kıza benziyor demişti ama oğlum olacağını öğrendim 🥰 hafta erken olunca yanılma payı yüksek oluyor
Iros26 okuyananneeeee özel ama ben göbüslu bi hamileyim bebistr her kontrole gittiğimde saklaniyordu 🤣🤣tahmin söyledi doktorumuz çıkıntı görmüyorum dedi detaylı ultrasonda şok olduk 🤣🤣
EceQueen okuyananneeeee bana kız dendi 12de, hep kız hissediyordum zaten. 16da erkek olduğunu öğrendik.
okuyananneeeee EceQueen bende erkek hissediyorum ama kız diyince şok 🤣 kızıma hamileyken de başından kız hissediyordum kız olmuştu , bunda ters köşe oldum Doktor ikili tarama da baktı her yerine , bir tahminim var kıza benziyor diyince
a-b1 okuyananneeeee bana 12. Haftada yüzde 80 kız dedi ama 16 da netleşir dedi. 16 da erkek olduğunu öğrendik. Ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri erkek hissediyordum
SariLale22 okuyananneeeee benim kuzenimin eşine 7. Ay boyunca kız dediler ama son kontrolde nst ye bağlanmış ve sonradan erkek olduğunu öğrenmişler 😂 hala umut var bence
okuyananneeeee SariLale22 3.çocuk doğurmamak için lütfen Allahım erkek olsun🤣 Kız çocuğu bambaşka ama eşim ben kıskanıyorum diyor bir tane de oğlum olsa şöyle yaparız böyle yaparız
melike1-2 @a-b1 bana da 12.haftada yüzde 80 kız dedi iki kızım var gönlümüz erkekten yanaydı ama rabbim ne verirse kabulümüz şaşırdım açıkçası bu kadar yanlış tahmin görünce bi umutlandım 😄
Nurbl Canım değişedebilir ama beklemekte fayda var inşallah gönlündeki olur benimde bir kızım var 16 haftalık hamileyim 15 haftada dr erkek tahmininde bulundu bende bir daha gideceğim emin olmak için 🌸
SeverBurcu okuyananneeeee 12 de kıza benziyor dedi 15 te aaa erkek dedi hatta bana ne hissettiğimi sordu erkek dedim doğru tahmin dedi sonra 5 farklı doktorda erkek dedi
1aleyna_ okuyananneeeee oğlumu 11 haftalıktan söyledi doktorum %90 erkek diye kızımı 16 haftada söyle di tam net olarak canım erken tahmin kız için sanki ama rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Ozgesenses12 okuyananneeeee 17. Haftaya kadar kesin kız diyordu doktorum 17. Hafta erkek olduğunu öğrendik 👶🏻👶🏻🤎🤎
okuyananneeeee Ozgesenses12 özel mi devlet mi acaba eşim asla yanılmaz özel de Prof yanlış mı görecek diyor da 🤣
Ozgesenses12 okuyananneeeee özel hastane canım İnan bacak arasını bile görmüştük yani özellikle bacak arasına bakıp 17. Haftaya kadar kesin kız dedi sonra 17. Hafta gittiğimizde erkek olduğunu öğrendik