okuyananneeeee Bugün 12+2 doktor tahmin etti ve kıza benziyor dedi, bir kızım daha var tüm belirtilerim ve hislerim erkek gibiydi , 16. Hafta da net konuşuruz dedi ama tahmin edip değişen oldu mu hiç
Damlademir okuyananneeeee bende aynı durumdayım bekleyeyim yorumları 😂😂 kız erkek fark etmez belirtilerim benimde öyleydi
Gunduzanne okuyananneeeee aslında belirtiyle çok alakası yok canım omurgasından anlıyolar genelde kız yada erkek olduğunu
Anne2829 okuyananneeeee öyle dediyse kızdır çünkü erkekte mutlaka çıkıntı oluyor o haftada belli ediyor kendini.Benimde bütün belirtilerim erkekti karın şekline kadar doktor bile şaşırdı 12. Haftada %90 kız dedi detaylı ultrasonda da profesör doktor kız dedi sizin gibi benimde bir kızım var ☺️
Sinemilbg-ikra58 okuyananneeeee 14. Hafta da kız dediler 17+3 de erkek dediler dün detaylı ultrasona girdim sonuç değişmedi erkek
okuyananneeeee Anne2829 bir oğlum olsun çok istiyordum 😅 bir kızım bir de oğlum , doktor net değil diyince 🤣 hala diyorum belki erkektir
Anne2829 okuyananneeeee gönül ister iki meyveyide tatmak bende isterdim inanın 🥹detaylıya kadar herkes inanma bekle dediler nasipten ötesi yok ama onda da kız dedi doktorum sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏼
Anne2829 okuyananneeeee gittiğiniz doktorunuz uzmansa yada operatör doktorsa pek yanılma payı olmuyor ama nasip tabi yinede Allah gönlümüze göre versin 😇
okuyananneeeee Anne2829 yani gittiğim profesör aslında 😅 bir tahminim var dedi bende nedir dedim kıza benziyor ama 16. Haftada netleşir dedi.Kızım üzüldü ben erkek kardeş istiyordum diye doktor da dur bakalım daha net değil dedi ama bence nette biz biraz şoka uğradık diye öyle dedi gibi hissettim
huysuz__ okuyananneeeee yan duran ultrason resmi var mı nuba bakalım☺️gönlün erkek istiyo demi🥰 bak 1 kız 1 erkek çok güzel bir duygu, onu tattım. 2 kızı tarif edemem kelimelere sığdıramam, çok şükür onu da tattım😁 2 erkek nasıl bilemiyorum ama eminim ki çılgınlar gibi eğlenceli güzeldir☺️ velhasıl kız-erkek hepimiz merak eder ikisinden de isteriz.. ta ki doğup kokusunu içine çekene kadar🌹 sağlıkla gelsin inşallah 🤍
okuyananneeeee huysuz__ ben çok çocuk isteyen biri değilim açıkçası 😅 2 hep idealimdi . Bir kız bir erkek olsa tamamdı kordon falan bağlatacaktım ama eşim 3. De olur belki erkek diye ümit besliyor 🤣
esmasimsek huysuz__ bakabilir misiniz rica etsem 13 haftalık oldu bebişim 1 oğlum var bi kızım olsun istiyorum Allah nasip ederse
huysuz__ okuyananneeeee sınırları zorlamak için 3 ideal bence😁 Rabbim erkek evlad da nasip etsin inşallah 🌹
sedakiz okuyananneeeee bence kız deyip erkek olan çok oluyor bekleyin derim. Yine de sağlıkla gelsinler insallah nasip herşey 🤲🏻
okuyananneeeee sedakiz ikili tarama da yaptı her yerine baktı ama net 16 da belli olur tahminim kız gibi dedi
Anne2829 okuyananneeeee benim kızda iki senedir ısrarla Ali olucak Ali kardeşim olucak dedi çok istedi kardeşi olsun özellikle erkek ☺️bizide kardeşe teşvik eden oydu diyeyim ama nasip işte ☺️
ilaydaalptekin okuyananneeeee banada ilk gittiğimde%80 erkek dedi 2 seferdir de göstermiyor bakalım bu gittiğimde ne diyecek
incitanesi00 Anne2829 benim de 3 yaşında bir kızım var kardeşim olacak erkek olacak dedi hamileliğim en başından beri doktor 12 haftada kız dedi 18 de erkek dedi içine doğmuş kızımın ☺️
gezentianne okuyananneeeee Oğlumda 12+0′:- erkek dedi Şimdi de 12′de kız denildi fetal sınucum geldi kesin kızmış💕 ben kız diyince inanamamıştım gönlüm cok istiyordu ama ne bileyim kızda yanılma daha cok duymuştum sonuç gelince inandım😬 Doktor neye dayanarak dedi acaba önemli🙈