Gezengoren Arkadaşlar normal doğum diyor doktor, Sigara kullanıyorum. Bugün bir tanıdığımızın bebeğinin solunum sıkıntısı olduğunu duydum kuvöze almışlar, Sigara kullandığı için bebeği ile ilgili bu tarz bir şey yaşayan var mı acaba?
Defnezumramom Gezengoren bu tarz bi sıkıntı var mı bilmiyorum ama gebelikte sigara kullanımı erken doğuma plasenta yaşlanmasına bağlı ani bebek ölümlerine falan sebep oluyor bi tanıdığın başına geldi bu plasentadaki kanamayı fark etmişti özeldeki doktor ama devlet bişeyi yok deyip eve gönderdi ertesi gün ölü doğum yaptı oda plasenta yaşlanmasına bağlı çıktı
Betulsevbuk Gezengoren ben değil de etrafımda sigara içip doğum yapan çok kişi var maşallah sağlıklı oldu bebekleri
gezentianne Gezengoren Sigara kullandm 9 ay ama bir tık dogum kilosu düşüklüğüne sebep oldu. Suan 4.5 yasında 🧿
12betul Gezengoren iyi bi örnek değilim ama ilk iki kızımda da kullandım maalesef . İkisi de 3200 ve 3300 doğdu sağlık sıkıntısı da olmadı . Ama şimdi ben de olmadı kimse de olmaz diyemem . Bu hamileliğimde de doktorum şey demişti . Kimi 1 paket içer turp gibi doğum yapar kimi 1 tane içer sıkıntısını çeker . Bıraktım mı yine hayır . Maalesef . Ama plesanta ya etki ediyor zararı olduğu ordan en çok anlaşılıyor . Şimdilikte plesantada sıkıntım yok inşallah da olmaz
Aylaa123 Gezengoren bişey olmaz benim bebeğime bişey olmadı diyenleri anlamıyorum onlara olmadı diye sizede olmıcağı anlamına gelmez bir tanıdığım sigara kullanıyordu bebeğinin gelişimi 4 hafta kadar geride kaldı erken doğum yapmak zorunda kaldı ve bebeği vefat etmişti bebek kordonu yaşlanmıs sigaradan ve bebeğin gelişimini etkilemiş malesef