Tugba1234 Busracansev al benden de o kadar mahvoldum eşim bile bunaldi bu halimden gece on kere uyaniyo benim yüzümden
Betilunlu Busracansev Kuzum ben de 10 gündür öyleyim doktoruma söyledim dün ilaç verdi. İstersen doktoruna danış o en iyisini verir senin için 🌸 benim vücudumda su kalmamıştı günde yarım bardak içemiyordum 😢
Duyguguc Busracansev aynı şekildeyim,dün acile gittim vücut aşırı sıvı ve vitamin kaybetmiş dedi doktor ve serum taktı iğne yaptı,tabi birkaç saat rahatlattı beni onlar,,sonrası yine aynı🤮😔
Askkokuluyavrum Busracansev bende 7 haftalığım yeni başladı mafediyo beni 4 kilo verdim 4 günde ağzıma lokma kıyamıyorum herşeyden tiksinir hale geldim napicamm bilmiyorum.
Betilunlu KYLZ dramamine ve bitkisel bi ilaç olan premesis plus verdi kuzum. Gece 5’te içiyorum dramamine’yi sabah bulantısını geçirmesi için. Diğeri gün içinde
Busracansev Ozgle ben kullanıyom canım da pek bir etkisini göremedim içmiyom artık içsemde içmesemde bu bulantıyı çekiyom
Svnccnr Benimde aynı maalesef geçen akşam bulantı ya dayanamayıp 1 tane hap aldım 😥 ama çok kötü olmuştum.
GizAy Kizlar Gavisgonu hamileliginiz boyunca icebilirsiniz doktor öneriyor zaten gavisgon bitkisel mide ilaci ben 4 ay mide bulantisi cektim son Ayimdayim yine yanmalar bulantilar son ayda son haftalarda da basliyor Yine dünden beri kullaniyorum allah sifa versin Saglikla alalim kucaklarimiza
Mellek Busracansev ben 12. haftadayım sabah akşam kusuyorum hemde aşırı doktoruma dedim bana kanser hastalarının içtiği mide hapından verdi o bile işe yaramadı başka da verecek bi şey kalmamış öyle dedi bekliyorum geçsin diye. Allah yardımcımız olsun canım
kubrasonmezzz bana doktorum metpamid verdi sabahları aç karnına içmek icin fakat fayda etmedi. Su içemiyorum su midemi bulandırıyor çok bir tanıdığım dedi ki bütün su markalarını dene illa birisini icin alır dedi oda bir kaç marka deneyip 1 tane bulmuş iyi gelen sürekli onu içmiş en son çare market market gezip su toplayacağım galiba 🤭