sumeyranur33 Kızlar bir türlü park beşiğe karar veremedim. Hangi özellikleri olmalı onu da bilmiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız marka ve modeller neler yardımcı Olabilir misiniz😊
babyandmomy__ sumeyranur33 ben elele madre aldım ablam 4 senedir kullanıyor ve hala yeni gibi Bir ara bunda stok yoktu araştırınca yoyko almaya karar vermiştim arada fiyat farkı olduğu için madre aldım
Bebikk_10 sumeyranur33 Yani sıradan bi park yatak ne gibi özellik bekliyorsunuz ki? Sadece kumaş, iskelet vs kalite farkı olur. Yoksa bütün park yataklar aynı sistem. Bi tek anne yani olanlar var onu tavsiye ederim.
Mervealya1992 sumeyranur33 cok para vermeye değmez bende butün herseyleri aynı ya marka isimden pahalıya satıyorlar bence
sumeyranur33 Hryedz bende yoyko ile elele markasından birini düşünüyorum ama karar veremedim sağlam uzun süre kullanabileceğm bişey olsun istiyorum😌
Hryedz Hryedz 4 yıl kullandık canım hıc sorunsuz memnunumda pısman olmadım hıc 2 ye kullanıcam tülü bıle hasar gormedı
Betul-97 sumeyranur33 Ana kucağı almadım canım bebeğim 3.5 aylık beşikte yatıyor oyuncak dönüyor onu izliyor çok canı sıkıldığında kucağımda gezdiriyorum ya da işim varsa pusetine koyuyorum yanımda duruyor
Deniz4848 Elele madre aldık bu kadar kullanışlı olacağını hiç düşünmemiştim tepe tepe kullanıyoruz valla :)