Alyask Civcivimmbenim bende post açtım az önce 31 haftayım 33 hafta civarındaymış gelısımı ve dönmüş bası asagıda olduğu icin baskı çok hıssedıyorum bende ayakları ve poposu kaburgama batıyor Sanki
Civcivimmbenim Alyask ben bir hafta önce gittim başı yukardaydı şimdi nasıl tam kestiremiyorum hareketlerini inşallah dönmüştür
Cigdm725 Ben 34+2 haftamdayim bebegin kafası sol alt karın tarafında az caprazligi duruyor ayakları da mide tarafımda pozisyonu yani bas aşa 3haftadir ayni değiştiremezse normal doğum dedi doktorum
Civcivimmbenim Ben ilk doğumu mu normal yaptım Bunda nedense sürekli korkuyorum acaba ameliyat olur muyum korkusu yaşadım durup dururken Başıma getirmem inşallah 🥲
Figen1-2 Civcivimmbenim 34+5 başı midemin altında ayaklar aşağıda. İnşallah döner de kolaylıkla normal doğum yaparım 🥲
Civcivimmbenim Figen1-2 aynı biz 😬 İnşallah dönerler kolay bir doğum geçiririz Çok korkuyorum sancılardan Allah yardımcımız olsun
poyrazin_annesi28 sedefyrs1101 Günah boyutunu araştırmadım ama sana da yazık değil mi hepsine nasıl yeteceksin bunun ilerisi de var. Spiral taktırıp + olarak hap kullanabilirsin. Bu senin dikkatine bağlı bişey aslında. Hakkında hayırlısı olsun. Bu konuda eşinle ne karar verirsen onu yap derim. Günah o bu diyenler bakmicak bu çocuklara 🥲
Figen1-2 Civcivimmbenim Ay amin amin inşallah ya. Bende çok korkuyorum ilk gebelik … inşallah dönerler inşallah yaaaaa. Rabbim sağlık sıhhat versin