Nuraaaay11 Civcivimmbenim valla artık poposu mu başı mı bilmiyorum arada bi döndugunde böyle karnımın içinde sancısı oluyor tekmeleri hep rahim kısmımda oluyor ama başı mı popousu mu bilemiyorum bazen böyle o olduğu yeri şişiriyor kocaman yapıyor ama anlayamıyorum 😀😀 33 haftalığız
12betul Civcivimmbenim 32+4 ün geçen hafta kontrolde baş aşiağı pozisyonda idi. Ve büyük ihtimal öyle çünkü vajina üstünde baskı oldukça yoğun. Ve mide kısmıma küçücük ayak hareketlerini hissediyorum
fairytale_ Civcivimmbenim 35.haftadayim dondugunde hissediyorum ama suan dogum pozisyonunda kanal yolunda🌸
Civcivimmbenim Nuraaaay11 aynen benimde bazen şişiyor karnımın üst kısmı popoda olabilir aslında ben başa odaklandığım için popoyu unutmuşum 😂
Civcivimmbenim 12betul evet benimde iki hafta önce sürekli mideme tekme atardı ama bu haftada yok hissetmiyorum 😭
Civcivimmbenim fairytale_ ne güzel benimde döner inşallah en son doktora gittiğimde başı sağ kaburgamın altındaydı
Tugceozturkk Başı aşşağıda ayakları yukarda demişti doktor ama dönebilir yani dedi ama daha çok suyu fazla olanda görülür dedi 32+1 haftada suan 33+2 yiz haftaya pazartesi randevu Hareketlerini göbek kısmında ve göğüs altında hissediyorum boyu uzun dedi
Civcivimmbenim Tugceozturkk evet daha var ama insanlık hali korkuyorum biraz ya dönmezse doğum haftasında diye aklımdan çıkmıyor İnşallah dönecek ama🤲🏻
Nuraaaay11 Civcivimmbenim olabilir valla bende tam kestiremiyorum öyle hareketleri de eskisi kadar çok değil arada bi böyle vuruyor sanki deprem oluyormuş gibi sallanıyorum o kadar alanı daraldı diye herhalde anlamadım valla 😀
12betul Civcivimmbenim benimde öyle oldu hareketlerini daha aşşağı çektiyse baş aşşağı oluyor . Hatta mide kısmım baya boş oldu artık
Tugceozturkk Civcivimmbenim doğum anında bile dönüyorlar içini ferah tut dua et döner Allah’ın izniyle 🙏❤️
Happy-melek1997 Civcivimmbenim 34e giricez sanırım başı aşağıda çünkü ayakları aşağıdayken alt kısma vuruyordu çok geriliyordum şimdi karnıma vuruyor sanırım döndü hareketler sürekli karında hissediyorum
Ssssserapppp Civcivimmbenim merhaba , 34+3 deyiz ve bebis bas asagi pozisyonda. Ama son gunlerde hareketler azaldı gibi geliyor bana eskisi gibi gümbür gümbür degil. Sanirim yeri daraldı artık ☺️
100924 Civcivimmbenim son kontrolümde yani 35. Hafta da doğum pozisyonundaydı hissediyorum zaten mideme ayakları batıyor sanki oturduğumda 😂