as_suzan Kızlar 33+5 haftalik hamikeyim bebegin kilosu 2750 gram sizce normal mi ? Gelisimi 2 hafta onde
Elfibrhm2609 as_suzan bence gayet iyi haftasına göre ama 2 hafta onde olduğu için tam birşey diyemeyeceğim biz de 35+1 olduk sancılarım var nisanım geldi bugün yatisim yapıldı doğumu bekliyoruz açılmam var kilosu da şuanda 2.668
Elfibrhm2609 as_suzan hayır canım normal şuanda doğumum çatı muayenesi de yaptı doktorum alttan baktı yani açıklık başlamış dedi sabaha kadar bekleyecez sabah belli olacak
as_suzan Elfibrhm2609 insallah bi sancıyla kurtulursun 🙏 benim de sezeryan olacak bu hafta kontrolum var bakalm doktora soracagim gununu artik sabirsizlaniyorum cunku 😊
Elfibrhm2609 as_suzan hayırlısı olsun canım sezeryan normal farketmez rabbim her ikisinde de kolay kurtarsın hepimizi kendimi motive ermeye çalışıyorum korkmamaya son anı dusunuyorum göreceğim o güzelliği
CidemSunAlar Benimde 27.hafta 1.186 gram 37 cm kilomuz fazla mı sizce ? Doktor 2 hafta önde olduğumuzu söyledi 😌
Burcaktugra 29+1 haftalıgım kılosu dün 1.575 gr cıktı 2hafta büyük gidiyor dedi normalmgeldi bana ama sizce nasıl kızlar