Kardelenlinam Bercestee bizimde aynı 31+3 de 2.145 gram 2-3 hafta önden gittiğini doğuma kadar 3-3.5 u geçebileceğini karbonhidrat tüketmememi söyledi normal doğum bekliyoruz 2. Gebeliğim
Miniklerinannesiyim Bercestee benimkide 30da 1700dü ve tam haftasıyla uyumlu dedi sizin doktor abartmış sanki
dika Bercestee bende 31 haftalığım kilosu 1750 gram ve doktorum haftasıyla uyumlu dedi ve ciğer geliştirici iğnesi yapıldı sizin doktor abartmış eğer önde gitseydi belki iğne yapilmazdi bana ciğeri iyi durumda diyicekti
Almira_ Bercestee 30+6 da benm kizmin kilosu 1632 çıktı. Ama bir hafta bile önden gitmiyor, haftsina uyguh gidiyor. Sizinkiyle arada pek fark yok, nasıl 2 hafta önden gidiyor ki anlamadım.
Sinems60 Bercestee bende gebelik şekeri var ondan olabilir dedi doğuma kadar şekersiz beslenmeye çalışıcam suyum falan normaldi
Bercestee Morsalkim bunu duymama sevindim korkuttular çünkü baya beni. İnşAllah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin Rabbim 🤲🤲
Morsalkim Bercestee suyuna normal dediler benim oğlum da iri bebekti 3. 900 doğdu normal için 7 cm açıldım sonra sezeryana aldılar şekerim yok kiloda almıyorum ama sağlıklı çok yiyiyorum bebeği geliştiriyor ama normal doğuma engel
Bercestee Morsalkim benim suyu çok şeker tüketimi kestim mecburen ben de kilo almadım hemen hemen. Bakalım İnşAllah sağlıkla gelir. Allah razı olsun 🥰🤲
Fatmaacylnn Bercestee 29+6 benim ki de önden gidiyor doktor 1 2 haftalık önden gitmeden bişey olmaz dedi benim ki en baştan beri önden gidiyordu 💕