MG1994 Elamomy Banada bakar mısın ? 29 haftalık olduk bugün hala ortada cinsiyet yok. 4 ayrı doktora gittim hiç biri net bişey diyemedi tahminde bulundular sadece 2 si erkek gibi dedi 2 si de kız gibi dedi
miraclenaz Elamomy pipi değildir o çünkü 10. Haftanın fotoğrafıydı o. Çok teşekkür ederim yorum için 🥰
Sukutuhayal https://imgyukle.com/i/CBhpHP @Elamomy bana da bakabilir misin canım. Biraz küçüğüz ama 12.haftada gideceğim doktora yine atarım
anneoluyorumm13 Elamomy elamomy ben 8. Haftayım fasülye kadar acaba foto göndersem belli olur mu benim kide 
anneoluyorumm13 Elamomy merhaba elamomy bebek minikken bakmıştınız sonra tekrar atın demiştiniz 11 hafta olduk tekrar bakabilirmisiniz rica etsem
2prensessannesii_ Elamomy canım bu bugünkü resmi sana daha önce 9 haftalık resmini attım kız demiştin şimdi de erkek bakalım çok merak ediyorum tabiki en başta hayırlısı olsun hakkımızda
Mommy17 Elamomy bi oğlum var birde kızımız olsun isterdim ama nasip tamamdır birkaç hafta sonra tekrar hatırlatıcam inşallah yanılmışsınızdır 😂
Ftmnr_35 Elamomy kontrole gittik ama kordonu bacak arasında emin olamıyorum net değil. Haftaya gel dedi. Diğer cuma gideceğiz😄🫶