Delihatunnn Elamomy kiz benim daha ultrasonum yok namını okuyunca heycanlandim heves ettim ultrasona gidince sana atayimda bana da bak nolur 😅
Beri-4835 Elamomy resim eklenmiyor hata veriyor etiket yapmaya çalışayım profilimde var 2 tanesi bakma şansınız olur mu
greenofbroccoli Elamomy valla girdiğim her cinsiyet postunda ya sizin tahmininiz ya da sizin doğru tahmininiz için özel postlara denk geliyorum 😂 rica etsem bize de bir tahminde bulunur musunuz acabasıı? 🥹
Elamomy Delihatunnn bana acılan postlar var aynen 😅 herkes namın diyince bı yerde konuşuluyorum sanıyorum
Delihatunnn Elamomy 🤣🤣🤣🤣 cok talep ediliyorsun usenmeden cevap da veriyosun valla masaAllah sana ve Allah razi olsun
lili19 @Anursz yalnız profilinize girdim de diğer bilenleri etiketlememişsiniz bile ben dahil @Kubra9090 @Ebaki @Wolf13 ve birkaç kişi daha bilmiş
Anursz lili19 Sadece sürekli erkek diyen elamommy idi sizler bir kız bir erkek falan demiştiniz aynı resimler olmasına rağmen
Ikooo_01 Elamomy  Bana bakabilir misiniz
Szhazal Elamomy bana da bakar mısınız lütfen 13 + 1 Haftalık olduk doktorum tahminimce erkek dedi ama ben en başından beri hep kız hissediyorum Ve çevremde herkes hani Kız hissetti hiç erkek hisseden kimse çıkmadı sizce erkek mi kız mı🥰