Balbeby Kzilar aranızda bu hastaneye gidip gebe polikiliniginde muane olan varmı nasıl doktorlar ultrasyon nasıl
_biranneadayi Balbeby Bilkent Şehir hastanesi Necati Hançerlioğulları Fatma Salih Yeliz Çolakoğlu Bu doktorları öneririm. Ultrason da veriyorlar
Yurdagull0612 Balbeby canım merhaba H blokta Cafer Kaymaz hoca var 1 hafta önce gitmiştim çok araştırdım ve çok memnun kaldım ilgili güler yüzlü bi doktor tavsiye ederim
Yurdagull0612 Balbeby ultrason kâğıdı da veriyor ayrıca 12 haftalık halmileyim devlet hastaneleri bazen fotoğraf vermiyor 12.hafta olmasına rağmen cinsiyet tahmininde de bulundu ki çoğu doktor 16. Haftadan sonra cinsiyet tahmininde bulunuyor
oykumens Ben gittim daha önce düşük yaptığım gebeliğim de oraya gitmiştim öyle çok ilgili olduklarını söyleyemem birde cihazları eski daha kapsamlı bir yerde takipli olmanızı tavsiye ederim
Defnezumramom _biranneadayi ay Necati hançeroğlu mu adam ilgisizin önde gideni ya bi sonuç göstermeye gittim adam öğlene kadar ne muayane ne sonuç hiç bişeye bakmadı elinde kahvesi çayı öylece bekledi içerden sesleniyorlar kapı ağzında bekleyenlere kızıyor uzakta dursan ses anlaşılmıyor sırf bu duruma uyuz olup doğum paketi aldım miss gibi valla
_biranneadayi Defnezumramom Yaa öyle mi Ben oğlumda özellikle ona gitmiştim çok memnun kalmıştım ya. Güler yüzlü ilgili bi adamdı. Yaşlandı mı huy mu değiştirdi nedir☺️ Neyse o zaman ötekileri denesin☺️
Defnezumramom _biranneadayi valla bilmiyorum ya artık bana öyle denk geldi eşimde uyuz oldu neyse parası özele gidelim bu rezilliğe değmez dedi lokman hekime gidiyorum şimdi valla bide ta çubuktan oraya gidiyordum yani yakında değildi