Elifkcs Kizlar normalde tadini dahi hic sevmem ama hamile olduktan sonra canim o kadar enerji icecegi istiyor ki anlatamam bugun bir tane ictim simdi vicdan azabi cekiyorum bebegime zarar verdim diye sizdede boyle oldumu ictiniz mi hic
Gamzeeadnx Elifkcs valla bn enerji içeceklerinden kalp krizinden dolayı korkuyorum redbull günlük hayatta çok içerdim ama kalp krizi yaygınlaştı gençlerde
12betul Elifkcs yani çok canınızın istediği şeyleri tadımlık yapın . Nefis bu çekiyor . Bebeğe bir şey olmaz öyle hemen ama normalde de pek sağlıklı değil . Bende dün içecek bölümüne bakarken dış görünüşünden aa bunu merak ettim içecem eşim dedi o enerji içeceği almadım tabi . Ama mesela eşim alsaydı nefsim için tadına bakardım kesin .
Aslaninannesi_ Yani madem canın çekti bir yudum alsaydınız keşke , bu tür içeceklerde şeker oranı çöl yüksek , tatlandırıcı var , koruyucu var , renklendirici var normal insanlara bile önerilmiyor birde hamilesiniz daha dikkatli olmalısınız doktorunuza danışın
Larraa Bir seferlik bir şey olmaz ama tüketmemeye çalışın. Yoğun kafein içerdiği için zararlı. Bazı enerji içeceklerininden arkasında 15 yaşından küçükler ve hamilelerin tüketmesi önerilmez gibi bir ibare bulunur hatta.