Bilge-96 Kasım 14’te iğneyi yaptım. Bugün ilk idrarla kaset test yaptım negatif. Erken mi sizce? Çatlatma iğnesinden sonra çatlaması geç olan var mı aranızda? Geç döllenme olabilir mi?
zehranur0113 Bilge-96 cnm bat günümüz aynı dün hem kaset test hemde erken gebelik testinde çıktı kan verdim bu gün sonucunu merak ediyorum belki geç döllenme olmuş tur cnm
Amonim Kaset test beta artınca gösteriyor ya erken gebelik testinden mi deneseniz birkaç gün sonra. İnşallah tutmuştur ❤️
Bilge-96 Amonim dün erken gebelik yaptım ama akşam ilk idrarla değil yani o da negatifti kan vermek için bekliyeyim diyorum ama inanılmaz üzgünüm
Amonim Bide birşey soracağım size çatlatma yada yumurta büyütme için tedavide şart var mı ben doktora gittim sadece kilo ver dedi ama ben ovulasyonda pik göremiyorum belli ki yumurtlama da sorun var. Hiç gel yumurta takibi yapalım da demedi.
Zdiyebiri Bilge-96 üzülme Bilge, mesajlarını bir kaç yerde de okudum. Yazayım istedim. Bir vakti zamanı var biliyorsun. Ve bu duyguyı elbette günün birinde tadacagız ❤️🥰 o zamanları o vakitleri anımsayarak mutlu olmaya bak.
tarcinnnn24 zehranur0113 anladım benimde bat 30 çok mide bulantım oluyor kasık ağrım var diyemem ama umarım hamileyimdir 🥹
Kirazlar27 MNesemm çok özür dilerim ama gün aşırı ilişki dediğiniz nedir kendimi sorguluyorum acaba yanlış mı biliyorum diye bir yıldır istiyoruz olmuyor rahim filmi çektirdim sprem testi verdik kontroller herşey yaptık bir sorun yok ama olmuyor