Rabia98 1mutluAnneee1 beyazları kaynattım beyaz sabunla beraber sonra makinada 60 derecede yıkadım çoğu çıktı ama çıkmayanlarda oldu
dilaradoyan 1mutluAnneee1 my rabbit diye bir leke çıkarıcı var. Tek memnun kaldığım leke çıkarıcı kurumuş bekleniş kan lekesini bile çıkardı. Kullanma talimatına göre uygulamak gerek üstüne tanımıyorum
1mutluAnneee1 defnevedoruk evet bunu kullanmıştım oğlum küçükken gerçekten çok etkıliydi sıcak suda bekletip sarı lekede umarım sonuç verır
Simasu14 1mutluAnneee1 e bebeğin leke çıkarıcı baby me tozunu döküp kaynar su üstüne döktüm, akşamdan sabaha kadar hiçbir leke kalmadi
Hilalyrdkl 1mutluAnneee1 my rabbit üstüne tanımıyorum . Çok leke çıkarıcı kullandım ama bunu n gibisi yok . Denendi onaylandı . Herkese söylüyorum valla alsın diye
gizem3435 1mutluAnneee1 trendyolda my rabbit diye bir leke çıkarıcı var ondan aldım. Bebek kıyafetindeki sararan tüm lekeler çıktı. Muhteşem bir şeymiş.
Hatice_00 gezentianne yok aşko utuden kaynaklı değil benim hiç ütü yapmadığım kiyafetlerde de var çünkü
gezentianne Hatice_00 Hımmmm ben ondan düşünmüştüm beyazları çamaşır suyuyla geçirdim ama renklileri napcam bilmiyorm
Mamacita1 1mutluAnneee1 Aynı sorun benimde başıma geldi ilk bebeğimden kalan kıyafetler sararmış beyazlar bir şekilde çıkar belki ama renklilere ne yapıcam bende bilmiyorum 🤷🏻♀️