Ayten94 Zhrnc Allah yardimcin olsun canim,ben 10+4 deyim,hala kotuyum,5 haftamda basladi hic bi sey yiyemez oldum,bişey yesemde hemen kusarim,sinirlerim bozuluyor yaaa😭😭😭😭
AyseSapmaz Zhrnc patates haşla pure gibi yap ye sade soda iyi gelir beyaz leblebi iyi gelir salatalık da iyi olurdu ama mevsimi değil mutlaka yemeye çalış kustuktan sonra bir kaç gün zorluk cekersin ama bunyen alışır yemeye yavaş yavaş azalır inşallah canım usutmeyeye dikkat et
Almilam Zhrnc ben hiç yasamadım öyle sorun canım ama haşlanmış patates le muz yemeye çalış az az geçer vitaminini de kullan merak etme toparlarsın ileride
AyseSapmaz Zhrnc bu arada ben 33+6 oldum hala bulantı ve kusmam devam ediyor 😭 sanırım doğuma kadar böyle
jrarya Nilya31 inşallah max bi kaç hafta daha çekeriz de biter geçer bazı arkadaşlar serum almak zorunda kalıyomuş o kadar kötü olmadan normale döneriz 🙏🏼🍀
Nilya31 jrarya benim doktorum bana bitkisel bi şey önerdi bugün alıcam fayda görürsem yazarım buradan bulantı için imuneks emetium zencefil 👍🏻 Evet En azından kusma çok sık yok bende zaten sinir bozucu bulantı ama yedirmiyor işte ilk gebeliğimde kısmada vardı 12. Haftada mıcize gibi kesildi inşallah bunda okadar uzun sürmez 🤲🏻🤲🏻Allah yardımcımız olsun inşallah 🌹
Biology26 Bende 12 haftalığım.5.haftadan beri hergün çıkarıyorum sadece geçen hafta biraz daha iyiydim. Şimdi 3 gündür sabah öğle akşam 3-4 kez çıkarıyorum ve çok halsiz kaldım. Acile gitmelimiyim serum gerekli mi acaba bilemedim.
Kedicikiz Biology26 15 haftalık olduk hafta başından beri iyiyim ilaç kullanmıyorum artık ama hala sabahları çok hafif bir bulantı oluyor kusmalar durdu. Biraz daha sık dişini az kaldı. Bana hiç geçmeyecek gibi geliyordu. Çok şükür ki çok iyiym 4 gündür.
Heather Zhrnc bu böyle bir süreç hormon artışı mideyi bulandırıyor. Bu bir anlamda iyi bir durum bebiş tutunuyor da demek aynı zamanda😊 azalarak kaybolacak ama doktorunuza bir danışın benimki metpamid vermişti bazen işe yarıyor bazen yaramıyor birde çok kötü olursan serumla sadece metpamid alabilirsin dedi. Acilde bir kez serumda taktırdım hiç işe yaramadı kolumda serumla kustum😊 yani bu böyle bir süreç hiç stres yapmayın herkes yaşıyor yalnız değilsiniz❤folik asidi içebilirsiniz umarım, bir an önce bitsin inşallah bulantınız😊
Biology26 Kedicikiz inşallah geçer artık. Gittim acile serum verdiler şuan daha iyi gibiyim şimdi. Bide metpamid yazdı doktor. Böbrek ağrımda vardı kum döküyomuşum.
ZeynepKara Zhrnc ben 12. Haftamdayım geçer diye beklerken daha çok çıkarıyorum biran önce geçmesi için dua ediyorum çünkü hiç bişey fayda etmiyo malesef
jrarya Nilya31 aaa evet bunu duymuştum bebeğimi görmek isteyince evime yakın bi hastaneye gidiyorum doktora (benim doktorum evime uzak ve bi sonraki kontrole daha varsa bekleyemiyorum 🤭) tamamen unuttum deneyince mutlaka söleyin nolur şifasını görürseniz hemen alayım zencefil biraz uzak çünkü bana 😻
aysnrynk Zhrnc aynı haftalarda ben de tam olarak senin gibiydim doktorum dramamine vermişti bana yatmadan önce onu içiyordum sabaha mükemmel kalkıyordum bi iki hafta öyle devam etti şimdi ilaç da kullanmıyorum sabah bulantılarım da bitti. Onun için de sabah kalkınca yarım limon suyu ile bi bardak su içiyorum. Safrayı düzenliyor hem de c vitamini kaynağı onu da bi deneyebilirsin. Zhrnc
Zhrnc aysnrynk bana o ilacı sabah iç dedi içtikten yarım saat sonra ilacı bile kustum akşam deniyim bari bide 🙁
Edirefp Zhrnc canım buna pek çözüm yok ya 😞 bazıları hiç yaşamıyor bulantı. İnşallah biran önce geçer
aysnrynk Zhrnc ben de bi öyle oldum ama gece yatmadan önce içmeyi dene sabah rahat kalkıyorsun bi de kendini telkin etmeye çalış, yavaş yavaş geçiyor diye ben şu an çok iyiyim tatlı yemeye bile başladım. Eski falımlardan çiğniyorum bi de sürekli şekersiz sakız hem mideyi rahatlatıyor hem de bulanmayı geçiriyor. Azıcık sabret geçecek inan ki
Nazlitendurus Zhrnc İlk 3 ay bebek sizin yediklerinizle beslenmiyo zaten çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun çok ağlardım bende geçsin artik Allah ım diye ama 2. Trimester da yani hamileleginizin balayısında bol bol tadını çıkaracaksınız 😊