YsmnYsn Merhaba. Bir aydır hastayım. Bir haftadır kuru öksürüğe döndü. Gece resmen kriz geçirdim öksürmekten. Bildiği olan var mı? Biz neler yiyip içebiliriz? İnternettekiler işe yaramadı.
deletedmom734 YsmnYsn canım ılık su bol bol ılık su içeceksin... gir çık 1 yudum al öyle lıkır lıkır içmene gerek yok boğazın sürekli ıslak olsun... benim antibiyortiklerin 1 hafta kullanımdan sonra bile kesemediği öksürüğümü su kesti... sıcak olmasın soğukta olmasın sıcağa yakın ılık su... kesin çözüm yan etkisiz tedavi
Bebeginehasret YsmnYsn bende ayni durumdaym sinirden agladm delirmek uzereyim bogazm da bi gıcık surekli oksuruyorum 😭
Eminel YsmnYsn o bitmeyen öksürük bende de var bir tğrlğ geçmek bilmiyor, ılık su çok iyi geliyor, bir de sıcak suya limon bal çok iyi geliyor yumuşatıyor, en azından geceleri içiyorum uyuyabiliyorum, limonun bana bi zararı olmadı,
YsmnYsn Bebeginehasret bu gece ben de ağladım valla artık hem uykusuzluk hem öksürük sinirlerim bozuldu
Woerigjjjffjdkfkx 4aydir çekiyorum inanirmisinz ciğerlerimde enfeksiyob vardı sabahlara kadar oturdum ytmaya meyletsem hissediyo lanet oksuruk kriz seklinde oksuruyodym denemediğim şey klmdi zencefil çayi iyi gldı biraz ama geçmiyor hemen malesef ilaç alamayınca
deletedmom734 YsmnYsn çok içmen önemli değil maksat boğazını sürekli ıslak tutmak su içmek değil suyunda muhakkak sıcağa yakın ılık olmalı oda sıcaklığı bu mevsimde soğuk kaçar
YsmnYsn Eminel deneyeceğim teşekkür ederim. Bal su yaptım ama limon koymamıştım faranjiti artırır diye.
Eminel YsmnYsn benim de faranjit sonrası kaldı, iki kutu antibiotik verdi doktorum tabi kullanabileceğimden, o balgamı ve aprıyı hafifletirken, limonlu su öksüğğmü yumuşattı, bir dene istersen 😊
Elifciftci Bende 4 aydan fazladır bu öksürük illetini çekiyorum. Hiç düzelemedim. Uyuyamıyorum, yürüyemiyorum, merdiven çıkamıyorum. Hemen tıkanıyorum. :(
Merve94 YsmnYsn canım gecmiş olsun öncelikle bende suanda öksürük ve bogaz agrısından yatıyorum. Hakiki zeytinyagını bıraz cezvede ısıttım içine 1 tatlı kaşığı karabiber koydum göğsüme ve sırtıma sürüp havlu koyup yattım. Sabaha kadar kalıcak inşallah şifası olur 🙏🏼