Birbenbirbebek Çatlayacağım artık . Ya arkası dönük ya bacakları ile sıkıştırmış yine haftaya gel dedi 🥹 kafasından vücudundan anlayan yok mu ya ?
Nznks Birbenbirbebek ben 23 cü haftada detaylıda öğrendim cinsiyeti ama ozamana kadar kaç kez gittim cinsiyet için ya arkası dönüktü yada bacakları kapalıydı sizinki gibi
_tugcee Kesin kız☺️Bende de aynısı olmuştu aslaa kendini göstrmezdi ultrasonda ya bacaklarını kapatırdı ya sırtını dönerdi sırf bu yüzden cinsiyetini 5 buçuk aylık öğrenmiştik☺️Sağlıkla gelsinnn
Birbenbirbebek _tugcee aminnn Allah razı olsun yaaa kaldırıyor oturtturuyor öksürtüyor dürtüyor sallıyor doktor yine de yok. Bir de elleri kafası hareket ediyor o ayakları asla açmıyor 🥺
_tugcee Birbenbirbebek Bende öyleydim resmen tam olarak aynı şeyleri yazmışsınız🙈🥰Hayırlısı olsun inşallah canımm
Birbenbirbebek Aileen ya gitmeden şekerli yiyeyim mi ? Etki eder mi bu ne çekingen bir bebeymiş oğlumu 12 de öğrenmiştim 😂 bir de kafasını ellerini hareket ettiriyor ama o bacak yan da dönse açılmıyor
Aileen Birbenbirbebek ye bence kesin hareketlenir ama gösterir mi bilemem 😀 sonucunu burdan haber ver merak ettim ☺️
Nznks Birbenbirbebek tabi canım onlara inanma kesinlikle 23 haftaya kadar kaç kez gittim yedim içtim yok bacak açmadı detaylıda çıktı gösterdi pipiyi
Birbenbirbebek Nznks ya umarım benim ki pipi göstermez haftaya tekrar gideceğim 😂 o zaman yeme içme de hurafe öyle miiii şansa kaldı 😂
Nznks Birbenbirbebek ben neler yaptım dönmedi hiç ve dr ultrason başı ile karnıma kayma gibi hareket yaptı hani dürtü yok yine dönmedi
fairytale_ _tugcee bende detaylida ogrendim 20. Haftada gostermedi kendini hep sakladi ve bebegim erkek😃