b-bg 1324 yok hiç takip etmedim çünkü yine aynısı olur üzülürüm diye olursa olur olmazsa daha zamanı var diye düşünüyordum o ay 2 korunmasız ilişki olmuştu
Elif-ada- kadersizlik Bende Ekim’de gecirdim Kasım’da olmadı araliktada olmadı sanırım bat 17 15 de test yaptım negatifti😔
1324 kadersizlik canım merhaba gördüğüme gore tekrar hamileymişsin çok mutlu oldum kimyasal kanaman dan ne kadar sonra yumurtlama gördün?
anneeolmkkk kadersizlik bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay bat 29’u. İnşallah güzel haberler alırız 🙏
Aysel_4gul kadersizlik şuan kimyasal gebelik geçiriyorum kimyasal gebelik geçirip hemen hamile kalan oldumu veya kalamayan? Merak ediyorum diğer hamileliği etkiler mi 🤔
Musilk-1 Aysel_4gul kimyasal dan sonra hamile kalan çok burada okuyorum benim iki kimyasal oldu ama daha kalmadım
Musilk-1 Aysel_4gul evet ikitane kızım var ilkine evlendim üçüncü ayda ikincisine korunurken hamile kaldım yıllar sonra tekrar anne olmak istiyorum bir senedir deniyoruz
Aysel_4gul Musilk-1 benimde 1 yaşına giricek, bi kızım, var bide erkek nasip, ederse Rabbim diye düşünerek çocuk düşündük oda kimyasala döndü Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsin
Musilk-1 Aysel_4gul bence bu durum yumurta kalitesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum sağlıklı beslenme iyileştirir deniyor herkez artık bunu uyguluyor