kadersizlik Kızlar merhaba kimyasal gebelik geçirenler toplaşalım her ay burdan mucize haberlerimizi birbirimize verelim ne dersiniizz yakın zamanda geçiren deneme başlayanlar var mı ben ekim ayında geçirdim bekleyenlerdenimm🥹🥹
Tuugceee kadersizlik ben Haziran ayında geçirdim çok şükür şuan hamileyim 10 haftalık, rabbim tüm bekleyenlerin kucağını hayırlısıyla boş bırakmasın 🤲🏻
b-bg kadersizlik ben kimyasaldan sonra diğer ay hamile kaldım 35. haftadayım motivasyon olsun sizlere tez zamanda hayırlı haberler olsun inşallah 🤲🏼🙏🏽
senatss kadersizlik ben de geçen ay geçirdim ve bu ay hamileyim yarın 5 haftalık oluyoruz ilk muanem bakalım hakkında hayırlısı olsun eğer istiyorsan da kesinlikle yumurtlama gününü takip et ben öyle hamile kaldım ikisindede
momysss kadersizlik benimde bugün kanamam başladı kimyadal gebelik geçirdim yani bu bebeğin sağlıksız olduğunu gösteriyormuş korkuyorum ya yine sağlıksız gebelik olursa allah korusn bin bir türlü hastalık var ben sanırım cesaret edemicem birdaha öocuk işini kapatıcam komple:( genimizde mi dna mızda mı neyde sorun bilemiyorum
Seyma63_ kadersizlik ben yaşadım ağustosta kimyasal geçirdim 3 aydır sürekli 1 hafta gecikme yaşıyorum
kadersizlik b-bg gecikmem var benimde kimyasaldandır diye düşünüyorum ama test yapmaya korkuyorum 🫥🫥 bana dua eder misin ne güzel olmuş senin öyle 🙏
Ay42 senatss Sağlıcakla kucagınza alın inşallah.ben günleri takip ettim testte yumurtlama gördüm ama olmadı 🙁
kadersizlik senatss yumurtlama günü takibi yaptım yumurtlama gördüm yumurtlamanın üstünden 16 gün geçti regl gelmiyor..test yapmaya korkuyorum elim gitmiyor sebebini çözemedim 😔
Sultankut Ben bugün kimyasal gebelik yaşadım 2 test yaptım ikisi de pozitif çıktı kan verdim 5.8 hcg değeri çıktı regl olmamıştım 3 gün geçmişti ama sonra kanamam oldu özel doktora gittim kimyasal geçirmişsin dedi
senatss kadersizlik geç döllenme de olabiliyor ama kararsız kalmaktansa test yap bak en azından denemeye devam edersin rabbim hakkında hayırlısını versin kuzum