Ela3466 lili19 Bu 12 haftalık halı bugün gittim bacak arası var sadece boş gözüküyor ama doktor tuhaftı özele gitmeme rağmen hiç detaylı bakmadı başından attı sanki
Betulkasci lili19 Doktor kıza benziyo ama çıkıntı gördüm dedi 11. Haftadayım bu hafta belli olucak olunca yazarım çok teşekkür ederim
Haticom lili19 🥹🥹 peki yüzde kaç doğruluk payı vardır aslında videodan ss aldım keşke size videosunu atabilsem kesin daha net anlarsınızz
Brcnfrt lili19 yine de tşk ederim 🩷 evet burada 6 haftalık da yarın kontrolüm var 8+5 haftalık atsam size bakar mısınız tekrardan ?
Brcnfrt lili19 bir kızım var hamd olsun tabi ki önceliğim sağlıkli ve hayırlı evlat olması.. ne yalan soylim gönlümden geçen de erkek bebek bakalım 😊sağlıkla gelsinler miniklerimiz😍 size de çok tşk ederim ayrıca hemen de yanıt vermeniz❤️
lili19 @Brcnfrt Hayırlısı olsun canm benimde bir kızım var bende erkek istiyodum ama İkinci kızım oluyo benimde Rabbimiz nasıl Uygun gördüyse Sonuçta bizim bilmediklerimizi bilen görmediklerimizi gören❤️
Brcnfrt lili19 aaa öyle tabi ki çok şükür ki Rabbim nasip etmiş bizlere öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat olması 🤍 sağlıkla alin kucağınıza insAllah ❤️