Brgmde Kızlar rahim büyüdüğünden mi sizce yeni idrar verdim enfeksiyon varmı yokmu diye. Buhafta bebekde hareketlendi 26 da coksakindi alakası olabilirmi??
Fatmaacylnn Brgmde ben karnım acıyor diye doktora sorduğumda bebek büyüdüğü için normal demişti sizin ki de ondandır büyük ihtimalle 🌸
Seros3535 Brgmde Merhaba bende 31 haftalığım şiddetli ağrıdan dolayı doktora gittim enfeksiyondan şüphelendi idrar verdim ama temiz çıktı bazen genişlemeden dolayı da olabiliyor dedi ve benim bebiş dönmüş bol bol dinlenin :)
Ayse0575 Brgmde benimde aynıydı bugün kontrole gittim doktor bebek büyüyor bunlar olacak dayanılamayacak gibi değilse korkma dedi. Adet olacakmışım gibi ağrı oluyor bazen bezende göbeğim acıyor resmen
Brgmde Fatmaacylnn kaçıncı hafra ağrılarınız olmuştu Karınyırtılmalarım var karın dış ıyanma olyor acıda. ama karnımın içide ağrıyor alt bölge şiddetli değl ama böyle hafif adet ağrısına benzer solbacağma vuruyor
Fatmaacylnn Brgmde çok hatırlamıyorum ama 16. Haftadan sonra acımaya başlamıştı çok acımıyordu ama rahatsız ediyordu hala ara ara acıyor karnım ama bacağıma falan vurmamıştı benim isterseniz doktorunuza bi danışın içiniz rahat etsin 🌸şuan 29+5 haftalığım
Brgmde Ayse0575 kaçıncı haftadasınız aynen adet ağrısı gibi böyle hafif geçmedi 2-3 gündür başladı şiddeti yok ama hafif
Seros3535 Brgmde Evet alt karnım özellikle sol kasığım arada da aşşağıda batarcasına ağrı saplandı özellikle ayaktayken baş aşşağa dönmüş bide büyüme ağrısı dedi bana doktor
Ayse0575 Brgmde evet alt karnımda böyle ara ara gelip giden adet sancısı gibi sancı oluyor bazende vajinamın sol kemiği ağrıyor 25 haftalığım
Fatmaacylnn Brgmde evet oldu hatta şimdi bile devam ediyor yarın doktor kontrolüm var tekrar sorucam 💕