Hasret3449 Lütfen bilgi verin bebek kaç gün küvezde kaldı ilerleme süreçleri ne oldu Yaşıtlarıyla dengeyi yakaladı mı
Alone Hasret3449 cnm arkadaşım ikiz doğum yaptı 28. Haftada. 34 haftalık uyumlu olduklarında hastaneden çıktılar. İkisi de iyi şuan için
oglumveben1 Hasret3449 canım ben değil ama kuzenim 30 haftalık doğum yaptı bebeği 45 gün kaldı küvezde şuan 3 yaşında ve çok sağlıklı Hasret3449
Yazan Hasret3449 kuzenim tam 29 haftalıkken doğum yaptı preklampsi nedeniyle. Gelişmesi de iki hafta geride kalmıştı hatırladığım kadarıyla. 2-2 buçuk ay küvözde kaldı şimdi 5 yaşında maşallah. Konusmayı yaşıtlarına göre biraz geç öğrendi ama şimdi bülbül gibi bi anda açıldı dili 🥰 minyon bir çocuk ama erken doğumdan mı genetik mi onu bilmiyorum. İnşallah vaktindr sağlıkla kucağınıza alırsınız
Nuryakup Bn 29+6 da doğum yaptım 2022 de 50 gün kuvezde kaldı entube oldu sıkıntıları illaki çıkıyor çünkü gelişmeyen bebek oldukları için sadece dua edeceksiniz sütünüz varsa elinizden geldiği kadar sağın yoksa da canınız sağolsun tabiki eğer aklına takilan soru olursa sor ben seve seve cevaplarım yeterki için rahat olsun🌹☺️
Hasret3449 Nuryakup Allah razı olsun canım peki Sağdığın sütü ona veriyorlar mı yoksa bide gelişimi nasıl şimdi canım Rabbim sana bağışlasın inşallah
Luna93 Bir arkadasim 28. Haftasinda sezaryen yapti, bebekleri 3 ay kadar kuvezde bakildi, simdi bebek 8 aylik civarlarinda cok iyi masallah
djjdjdksalla Hasret3449 cnm het bebek farklı allah bilir bn 28 hafta dogum yaptım 5 gün yaşadı çok ağladım ama doktor yaşasaydı mutlaka anne karnında tamamlayamadıgı organları oldugu için engel kalabilir demişti allah büyük inşallah saglıkla çıkar
Nuryakup Hasret3449 tabiki onun için en önemli olan anne sütü sağlığı için gelişimi bir süre yaşıtlarından geç geliyo haliyle 1 yaşından sonra yakalar