Arzu1616 5 + 2 hamileyim troit tsh 4,1049 çıkmış doktorun bana ilaç yazması gerekmiyor mu bundan önce de iki kere düşük oldu
oglumveben1 Arzu1616 dahiliye görsün demedi mi benim gebelikte vardı tiroid 3.5 gibi bişeydi ilaç kullandım dahiliyeye göndermişti
Bbuusra Arzu1616 Onu kadın doğum yazmıyor. Sana dahiliyeye git demesi lazımdı dahiliye yazar o ilacı.
100924 Arzu1616 hamileliğimin başında benim de 5 küsür bişeydi dahiliyeye yönlendirdi ilaç kullanmaya başladım
Zorlu oglumveben1 bu yuksek değer olmuyorki. 5 i gecince ılac kullanmanız gerekıyor. Genel olarak tiroid hastası degılsenız zaten dort aylık olduktan sonra tiroid yukselıyor ve ılac kullanmak durumunda kalıyorsunuz. Ben suna uc aylım gebeyım ve degerım 3.4 cıktı kullanmıyorum. Dort aylık olunca tekrar tahlıl yaptırıp bakıcam duruma gore.
Arzu1616 Bbuusra Bir önceki gebeliğimde kadın doğum yazmıştı Biraz önce ulaştım sekretere Yarın sabah gel dedi sanırım yazacak ilaç
Bbuusra Arzu1616 Benim ki yazmadı hemen dahiliyeye gidin demişti. Sonra da dahiliye doktoru takip etti.
mco Arzu1616 benim de değerim öyleydi kadın doğum yazmaz canım yetkisi yok diye biliyorum dahiliyeye git yada aile hekimine git sanırım o da yazıyor
Gamzeli_03 Arzu1616 yüksek çıkmış 25 yâda 50 ile levetrol başlata bilir ben İlk hamilelik de verdiğim kan da 9 çıkmıştı düzenli kullanım önemli sen dahiliye den bir randevu al canım ihmal etme
Smcinar Arzu1616 benimde 3,5 çıktı ilaca basladim gebelikte 2,5 üstünü istemiyoruz dedi doktor dahiliyeye yonlendirdi simdi her ay takibim var