Iraz Kızlar iki farklı doktor iki farklı cinsiyet söyledi size ne dediler pipimi alttaki yoksa kız bebeklerde rahim oluyor o boşluk mu anlayamadim bilenler yardım 🙏🏻🌸
Aslaninannesi_ Iraz canım sürekli cinsiyet postu açıyorsun bu kadar kafana takma bence Allah ne verdiyse o ve bebeğin sağlıklı ona şükret lütfen
Baharer321 Bu arafa bende bugün 15+3 oldum yarın kontrolüm var kesin tahmindemi bulundu doktorlar inş bende öğrenirim yaa
Baharer321 Iraz evet kuzum 12 haftallken kız dedi ama tam net değil dedi düz dedi avret bölgesi bi sonrakinde belli olur dedi şimdi işte gidicem inş belli olur kesin olrak
Iraz Baharer321 özelde genelde söylüyorlar canım benim doktor önce bir muallakta kaldı sonra yorumda bulundu ama son olarak kesin söyledi burdaki arkadaslara sormak istedim oda çok incelediği için bu şekilde olanlara ne dedi diye
Iraz Femay ay çok özür dilerim sağlıklı shatli olsun inşallah hayırla gelsinler ama doktor çok inceleyince merak ettim burdaki arkadaslarin bu şekilde olup ta ne dediler diye canım 🙈 kızmayın bana ne olur
Baharer321 Iraz anladım kuşum hayırlısı neyse o olsun sağlığı yerinde olsun cinsiyetinin hiçbir önemi yok ☺️☺️ bu arada belirtin neler benim bugün kasık ağrım var ya bayadır yoktu batma tarzı oluyordu şimdi aynı adet olcak gibi ağrı var
Iraz Aslaninannesi_ evet canım biz seninle hep yazisiyoruz şuan çok iyiyim hamdolsun artık kabullendim ama burda sürekli değişti postları görünce meraklaniyorum kusura bakmayın canım merak işte kızmayın bana sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah Hayırla gelsinler 🌸💖
Iraz Baharer321 benim vajinmin üstü ağrıyor canım birde kuyruk sokumum benim sadece arada hızlı kalkınca filan kasigimda kramp giriyor kasık ağrım geçen gunlerde hafif oldu şuan yok surekli olmadığı sürece sorun olmaz inşallah endişelenme 🌸
Aslaninannesi_ Iraz öyle ama olsun bebekler herşeyi hissediyor emin ol rabbim ne yazdıysa bir bildiği var bizim için 🙏🙏
Iraz Aslaninannesi_ yok yok biz oglusumla alıştık çok şükürhayirla sağlıkla gelsin uslu bir bebek olsun inşallah canım sende sağlıkla kucakla 💞 🌸 seninde erkekti degilmi
Aslaninannesi_ Iraz evet canım ilk gebeliğim benim eşimde kız delisiydi kız olsun kız olsun erkek hiç düşünmedik . Ama şimdide oğlum aşağı oğlum yukarı napıyor ne yiyor ne içiyor 😀😀
Iraz Aslaninannesi_ hahahah ah bu babalar yok benim eşimde hep hayırlısı olsun inşallah dedi şuan biz baya alıştık ilk günler çok ilginç bir ruh halindeydim şuan oğlumda alıştı uslu saglikli bir bebek olsun inşallah abisi biraz hareketli çok zorladı bizi Allah’ım hayırlısıyla nasip etsin benim gözüm korktu biraz o yüzden de çok soruyorum 🙈
Aslaninannesi_ Iraz evet garipler valla 😀 canım her çocuk bir değildir ilki zorladıysa bu çok kolay olacak öyle düşün hayırlı olsun tekrardan
Iraz Aslaninannesi_ amin çok teşekkür ederim inan çok fena 5 dk dibimden ayrılmıyor sağlıklı uslu evlat olsun inşallah sağlıkla kucağına al canım sende bebişini 💖🌸