huysuzbalik Merhaba herkese 😔 tahmin ettiğimden daha hassas daha alıngan ve daha sinirli oldum. Hamileliğimin ilk 3 ayındayım. Ve her sinirlendiğimde ödüm kopuyor bebeğime hissettiriyorum diye. Ama engel olamıyorum. Eşimle her hafta rutin tartışıyoruz. Sizlerde böyle miydiniz? Bebeğim hissediyordur değil mi? Sizler nasıl başa çıktınız bu durumla?
Handeli huysuzbalik bende öyleyim bu aralar sürekli sinir kendime hakim olmaya çalışıyorum ama nafile bu hormonlar mahvetti beni 😔
Tospik huysuzbalik bende olmadi canım ya aksine mutluluktan daha naif bir insan olmuştum ama herkes bir değil tabi hormonlar alt üst oluyo biryerde okumuştum hamileliğin nasil geçerse bebek öyle olur diye mesela benim annem ablama hamile iken çok stresli hamilelik geçirmiş çok sonirliyMis ablam çok asabi dikkat et canim kendimi şartlandir
Seyhan34 huysuzbalik bende aynıyım doğum yapacam ama ne eksik ne fazla 37 haftadır aşırı sinirli duygusalım
gayecee huysuzbalik ilk 3 ay aynıydım bir de sürekli ağlardım şimdi nispeten daha az agresifim sizinde geçer umarm
Burcu582 huysuzbalik Bende cok sinirliydim şimdi iyiyim en cok da 20 li haftalarda ota boka bişey çarpıyodum düşününce niye o kadar kendime eziyet ettim diye kızıyorum ama hormonlar işte..
huysuzbalik Burcu582 şartlasam da kendimi dışımdan yansıtmasam da içimde bebeğim kesin hissediyor diye ödüm kopuyor 😔
Melisa_Lila huysuzbalik ben fulen sınırlıydım 😂 agresıf sınırlı ağlıyan üzme kendını relax ol 🙃 hormonların gazabı bu bende bırı a dedımı parcalayasım geliyordu
Yalinn8 huysuzbalik anlik siniri bi sekilde baska baska mevzulara hepimiz yasiyoruzdur, ama icsellestirme,o sinirlilik halini yapistirma kendine derim bebekler süregelen mutsuzluk ve stresi hissederlermiss
huysuzbalik Yalinn8 hissetmemesi için çırpınıyorum ama çırpınıcam derken de stres yapıyorum Allahım sen uzak tut 🤲🏻
Hs20 Ben normalde sınırlı arasi ve aşırı alıngan dim beni tam terzi yaptı naif sakin biri haline geldim ama zaten sınır stres yapmamam gerekiyormuş tansiyon 12/8 den aşığı düşmüyo geçer geçer ilk üç aylar oluyomuş öle şeyler yine de sakin olmaya güzel gunlerim geleceğine ve bebeğine odaklan daha sakin olursun
huysuzbalik Hs20 ne kadar garip stresli ve sinirli olunmaması gereken ilk 3 ay, hormonlar sayesinde sinirin stresin en üst seviyeye çıktığı ilk 3 ay...
Sofita Ben de hamile kalmadan daha sinirli olanlardanim, ailem bile soyluyor hamilikten sonra daha yumusak bir insan oldun diye ama basta cok agliyodum duygusallasmistim baya
Krispiim16 huysuzbalik inşallah canım aslında çok uysal biriydim ama bi anda saçma bişey duyunca bana geliyorlar yada bi konu uzayıp abartılınca 😌🙏🏻
Burcu582 huysuzbalik korkma o kadar tabiki poZitif olmakta fayda var ama hamileyken insanlar neler atlatıyor bizimki kuru sinir
Melisa_Lila huysuzbalik hahaha aynen banada tam öyleydi 😂😂😂 şimdi umursamıyorum bebekle ugrasmaktan vakit olmuyor 🤦🏼♀️
Yalinn8 huysuzbalik evet yapmamaya calisma hali de stres yapar o yuzden icsellestirme dedim. Digiturk varsa 457 ac yuksek sesle dinle ya da internetten ac relaxion muzik dinle, dagit kafayii