HuzurDenizim Babymall’dan Kraft Tokyo aldım. Pusetle birlikte set fiyatı 16.000 tl ye inmiş ve peşin fiyatına 5 taksit yaptılar. Çok araştırdım içime en çok bu sindi. 40-50 binliklere çok bakmadım ; kıyasladıklarım Maxi cosi leona2 , bagi neo2 , chicco, kraft tokyo vs yani kolay kapanmasına, hafif ve dayanıklı olmasına, pusetli travel set olmasına, rahat dönebilmesine baktm araştırırken. Tabi gidip sürdüm de tekerleklerine bakmak için.
Travel sistemlerin çoğu çift yönlü ama bu çıkarmadan 360 derece dönüyor. Diğerlerinde çıkarıp takarak döndürmek bana kullanışsız geldi. Bebek içindeyken rüzgar çıktı diyelim, yalnızsam eğer kaldırıp çeviremem gibi geldi. Bu tek elle bebeği kucağına alsan bile diğer elle mandalını çevirip hemen dönebiliyor. Pusetini de daha çok beğendim, mesela maxi cosi leona2 nin pusetinin tentesi kumaştandı, bu daha korunaklı gibi. (Bir de maxi cosinin sırt dayanağında sert plastik yok sadece süngeri var, ondan daha çok sallanıyor gibi) Kraft pusetin iç pedleri de hoşuma gitti. Bagi neo2 ye de çok baktım ama için Kraft a göre biraz daha dar geldi ( şuan onun da yeni modeli gelmiş bi tık daha büyük olanı). Bir de neo2 de ayak uzatma yerinde plastik bir parça vardı. Boyu uzayınca bacaklarına denk geleceğini düşündüm bilemiyorum içime Kraft tokyo daha çok sindi. Eve gelip tarttım 9.5 kg geliyor. Tokyo plus olan modelle arasındaki fark sadece tente ve oturma yeri kumaşı ama ben onların dokusunu beğenmedim o yüzden plus olmayanı aldm. 😊