serti Arzu45 erkek gibi sanki kiz olunca boyle Z seklinde zikzak gibi gozukuyor erkek olunca daha belirgin oluyor
Arzu45 GirlandBoy_Mom ivittt kizmi sende? GirlandBoy_Mom bizde de geç belli eden erkek derler Abilikardesli ayy insallah 1 kızım var kiz erkek far etmiyor bakalım hayırlısı 2 kızda guzel😍
GirlandBoy_Mom serti 7 haftalık daha 🙈 Doktor’um beklediğimden büyük dedi bebeğin bebeğe benziyordu yani erkek bebek genelde böyle olurmuş derler kendini çabuk belli edermiş ama ne kadar doğru bilmiyorum
serti GirlandBoy_Mom evet erkek bebek daha belirgin oluyor erkenden oglumdada oyleydi simdiki hamileligimdede oyle bakalim
GirlandBoy_Mom serti bence bebeğim erkek sizce 🙈ve benziyormu ultrason resimlerimiz acaba ☺bi kızım var bide oğlum olsun istiyorum allah nasip ederse öncelik sağlık tabi🤲siz kaç haftalıksınız sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🥰
GirlandBoy_Mom serti bide bu var canım 12 haftalık burda bundan eminim ilk atttığımda 9 haftanın içindeyim yanlış değilsem
GirlandBoy_Mom GezenTavuk_2 yaa nerden anladınız bilmiyorum bana göre erkek hissiyat diyelim bide doktor bebeğin büyükmüş diyince hep erkek bebek daha belli olurmuş ordan birazda erkeğe yöneldim