Alparslannn4837 Merhaba kizlar 30.haftadayim doktorum durumun daha yeni basladigini dile getirdi 2 haftalık bir gerilik var yalnızca dedi burada yalnızca karın çevresi için gerilim söz konusu bazı bebekler doğuma kadar dayanabiliyo bazilari için yogunbakim gerekebiliyor erken doğum olursa dedi büyük hastaneye yönlendirdi başınıza geldi mi ne yaşadınız anlatırsanız sevinirim 💞
Tubagur Alparslannn4837 bizde de iki hafta karın geriliği çıkmıştı 28. Haftada iki hafta içinde haftasını yakaladı protein kuruyemiş yarayışlı şeyler tükettim ama sonra yine geriledi genetik de olabilirmiş bebek kilo aldığım için sorun olarak görmedi doktorum suyu kan dolaşımı dopleri iyiydi yek başına bir sorun değilmiş o yüzden sizde çok stres yapmayın inşallah toparlar
Alparslannn4837 29 haftalıkken baktı 1120 gr aslında çok geride değil 29 haftanın ortalaması 1200-1400 gibi biliyorum
Alparslannn4837 Tubagur benim doktorum beslenmeyle alakalı değil diyo ya anlamıyorum her yerde beslenmeyle de ilgili olabilir yazmışlar farklı bir hastaneye randevu alicam 1 hafta sonrası için o zamana kadar bol kasar ceviz süt tüketmeye çalışacağım
Smileylaylom Bende de var, 32. Haftada gittim bir hafta gerilik protein alımını arttıralım, bol su içelim dedi Şuan 32+6dayım 34de gidicem o zamana kadar doktorun dediklerini yapıyorum
Alparslannn4837 Smileylaylom benim doktorum beslenmeyle alakalı değil diyo ya anlamıyorum her yerde beslenmeyle de ilgili olabilir yazmışlar farklı bir hastaneye randevu alicam 1 hafta sonrası için o zamana kadar bol kasar ceviz süt tüketmeye çalışacağım
Alparslannn4837 tosuncuk25 lilyum tıp Hadımköyde ama büyük hastaneye git dedi yoğunbakimi olan şuan farklı hastane araştırıyorum
Smileylaylom Alparslannn4837 yumurta, et, süt, tavuk, balık protein içerikli dedi doktorum. Kilosu yerinde sadece göbek çevresini ölçtüğümde onlar geri kaldı dedi
Hasret18ayaz Benim durumum daha farklı geçen hafta salı günü 7+0 olmam gerekirken 7+1 çıkmıştı dün 7+6 olmam gerekirken 7+3 çıktı bebeğin 1 haftada sadece 2 gün gelişmiş