ZarifeKaraduman Kızlar pazartesi 7.30 da yatışım ve 9 da sezeryanım olacak ikiz kızlarıma kavusucam inşallah ama yine de heyecan stres korku ayrı ayrı bastı rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin sağsalim kurtarsın inşallahhh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍
Revannn ZarifeKaraduman canım rabbşm sağlıkla kucağına aldırır kurtarır inş bu arada kac haftalık gebesin
Revannn ZarifeKaraduman masallah bende ikiz hamileyim daha 25 haftalık gebeyim çok tedirginim inş bende o haftalara gelirim 🙏🏻
ZarifeKaraduman Bsrakck benimkiler ikisi de kız 🤗🤗 inşallah bi kız bi erkek olur da kurtulursun 😂😂 rabbim önce sağlık sıhhat versin tabi 🙏🏻🥰
Teachermom06 ZarifeKaraduman karnımda ödem oluşmuş bir de plesantamızda lezyon gördü dr 36 yı bekleyecektik normalde riske atmak istemedi o yüzden Çarşamba belli olacak günü
ZarifeKaraduman Teachermom06 olsun bence 35 hafta üzeri de ideal yani kiloları falan da iyiyse allah'ın izniyle bi sıkıntı olmaz gayet gelişmişlerdir bence. kaç kg lar, akciğer gelişim iğnesi falan oldun mu
Teachermom06 ZarifeKaraduman 27.haftada yapılmıştı 2 doz 34+1 de 2440 2250 çıktılar ne olur bilmiyorum sizin nasıl
ZarifeKaraduman Teachermom06 ben en son 1 hafta önce gittim işte 2.600 2.500 lerdi hoca 1 hafta 200 gram falan alırlar dedi 2800 2700 gibi bekliyoruz doğuma bakalım inşalllah 🙏🏻🤗 seninkilerde iyi maşallah 🧿