Smr28 Hayallerdualaraemanet140822 ben şuan 12 hafta 2 günlük hamileyim ama 8 haftalıkken gittiğimde devletteki doktor 7 haftalıktır dedi yani bir hafta geride demişti şuanda da son adete göre 12 haftalığım cinsiyeti yarın gidip öğrenmek istiyorm eğer hala bir hafta geride ise 11 haftalığm demekki cinsiyet belli olur mu 11 haftada?
Hayallerdualaraemanet140822 Smr28 sanmıyorum çünkü bana gül hanım çok küçük bu haftalarda belli olmaz demiştii
Hayallerdualaraemanet140822 Hayallerdualaraemanet140822 Smr28 bekleyin isterseniz 2 3 hafta daha belli olur inşallah ♥
Smr28 Hayallerdualaraemanet140822 cnm gittim iyi doktor ama önceki hamileliğimdeki doktor gibi tam boyunu ölçüsünü demedi biraz hızlı baktı sanki cinsiyete de kıza benziyor dedi
Smr28 Hayallerdualaraemanet140822 Gulpapatya Kontrollere çok gidemedim gül hanımın yanına onun için normal doğum ücretini soramadım siz sordunuz mu?
Gulpapatya Smr28 ben şuanda 9 haftalık hamileyim ve gül hanıma gidiyorum çok ilgili birisi çokta cana yakın tavsiye ederim
Gulpapatya @Hayallerdualaraemanet140822 @Duygu1260 @Smr28 Kızlar sizler detaylı usg girdiniz mi benim haftam yaklaştı doktorum randevu almamı istedi aldım istanbulum tıp merkezine yönlendirdi orda da doktor Ali gedikbaş varmış aranızda giden varmı memnun musunuz
Gulpapatya Smr28 ben tarama testini yaptırmadım dedim detaylıyı yapim ondan da çok emin değilim yaptırıp yaptırmamak için doktorum tarama testini yaptırmadın detaylıyı yaptırsan iyi olur dedi bakalım inşallah hayırlı güzel haberler alırım