senemmmmmmmmmm İlk gebeliğimde kendim düşük yaptım 2.gebeliğimde 12 haftallıkken karnımda kalbi durdu tekrardan hamile kaldım ve kan sulandırıcıya başlamamız gerektiği söylendi aranızda kullanan var mı
Hasret18ayaz senemmmmmmmmmm bende ilk gebeligimi sağlıkla kucağıma aldım oğlum 2 buçuk yaşında ancak oglumdan sonra 2 kez kimyasal gebelik geçirdim daha sonra kendim düşük yaptım sonra 5+5 kanamam başladığı için acil kürtaja alındım sonraki gebeligimde 8+3 te kalbi durdu kürtaj oldum şuan 8. Haftadayim keseyi gördüğümden beri kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum
2Princess1Mom senemmmmmmmmmm 17 haftalık kaybım var. Doğuma kadar kullanacakmışım. Kalp atışına kadar clexane kullanacağım sonra değiştirecek doktorum
Serap09 Oksapar 4000 kullanıyorum hergun aynı saatte 20. Haftaya kadar göbekten vuruluyodum şimdi ise sag ve sol koldan birine vuruluyorum 8 haftaljk kaybım vardı benimde
Serap09 senemmmmmmmmmm yapılmadı önlem amaçlı kullanıyorum genetik test yapılıp oksapar ve ecopirin biraarada kullanılıyor genelde
mcrukiye @senemmmmmmmmmm bende kullanıyorum cnm oksapar 4000 benimde 3 tane düşüğüm olduğundan kaynaklı hatta şuan 6 haftalık yeni gebeyim günüm nasıl geçerse hemen o gün vurulmaya başlarım