btltmr Arkadaşlar merhaba🌸 İzmir de hastane ve doktor önerebilir misiniz? Çınarlı doğum hastanesinde takipli olan var mı, memnun musunuz? Benim 2. hamileliğim fakat gittiğim hastanenin adı değişmiş, doktorum gitmiş, doğum fiyatları uçmuş vs vs😅
nurdaneg0716 btltmr ben ilk dogumu ALev timurda yapmıştım şu an kendisi bi yer açmış ama ücretini bilmiyorum daha gidemedim
csm2307 btltmr Ceysu hanımı öneririm. Ben 9 haftalıktım kendisiyle tanıştığımız zaman. Şimdi nasipse cuma günü doğum yapacağım. Her sorunuza cevap veriyor ve rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda sakin ve müthiş bir doktor
Yenianne6161 Buca da fahri temiz ya da alsancakta meltem Adalioglu olabilir ikiside egepolde dogurtuyor hastane iyi.
btltmr Yenianne6161 çok teşekkür ederim yanıtınız için..🌸 Kızımın doğumunda Ümran Özer’e gitmiştim. Şu an Fahri Bey ile aynı poliklinikteler.. Poliklinik ve hastanenin ayrı olmasını tercih etmiyorum pek.. Peki muayene ücretleri ile ilgili bilginiz var mı?
Yenianne6161 btltmr Fahri bey 1000₺ meltem hanım 2000₺. Bence klinik daha iyi oluyor çünkü hastane doktorlarına her an ulaşamıyorsunuz bazen bi bakıyorsunuz izin alıp gitmişler bazen bakıyorsunuz hastaneden ayrılmışlar ondan çok güvenemiyorum 🤣🤣
Merviis Egepolde ümit hanıma gidiyorum çok tatlı güler yüzlü ben çok memnunum 30. Haftadayım 8. Haftadan beri kendisi ile ilerliyoruz. Egepolde ki doktorlardan genelde herkes memnun bi araştırın isterseniz . Sağlık sigortam olduğu için maalesef fiyat hakkında bilgim yok ☺️
btltmr csm2307 Yanıtın için çok teşekkür ederim.. Doğum ücretlerini duydukça şok oldum ben de.. 2018 de Su Hastanesinde yapmıştım ilk doğumumu 2450₺😅 Şu an 88000₺ gibi rakamlar şaşırtıyor gerçekten. . Ceysu hanımı duydum ve Çınarlı’nın anestezi uzmanları da çook iyiymiş. Muhtemelen ona gideceğim..
Sibelina01 @“btltmr”# merhaba benimde 2. gebeliğim şuan 28+4 haftalık olduk ilk doğumumu klinik doktoru eşliğinde Egepolde yaptım hastane ve ebeler çok ilgili fakat çıkış yapacağım zaman doktorumla sorunlar yaşadım bu gebeliğimde egepolün kendi doktorlarına da gittim Bülent bey ve Cem Büyüktosunu önerebilirim tabi fiyatlar çok uçmuş ben karataş hastanesi Aysel hanımağa gittim fakat şuan Çınarlıda talipliyim 900 tl muayene doğum ücretleri de diğer hastanelere göre gayet makul bir ölçüde tabi egepoldeki gibi lüksü Çınarlıda bulamayız o ayrı . Ben karataşa giderken eşime Çınarlıyı söylemişler son anda karar değiştirip gittik doktorumuza şans eseri tanıdım ben Fajrin hanıma gidiyorum çok memnunum ilgili ve güler yüzlü tabi Ceysu hanımı çok öneriyorlar karar sizin denemekten zarar gelmez şun doktor bulmakta zor hastane bulmakta doğum ücretleri almış başını gidiyor Egepol 2025 için fiyat vermiyor doğum paketi şuan 88 bin dediler Karataş şuan ödeme yaparsanız 57 bin dedi tabi Ocak ayında 100 bini de bulabilirmiş şaka gibi bilgi veriyorlar
btltmr Sibelina01 selamm🌸 Karataş’ı 2 gün önce aradım.. Kasım ayı için 71000₺ fiyat aldım. Tahlil ve tetkikler ücretli, erkek bebis doğumunda %10 sünnet indirimi yapıyorlarmış 😅 Her ay guncelleniyormus fiyatlar.. Şaşkınlığımı gizleyemiyorum tabi.. 6 sene içinde hayli uçmuş fiyatlar. Ceysu Hanım’a gitmeyi düşünüyorum. Çınarlı doğum ücretleri hakkında bilgin var mı? En azından tam teşekküllü doğum hastanesi..
Sibelina01 @“btltmr”# Daha 1 ay önce Karataştan fiyat almıştım nasıl bu kadar artıra biliyorlar birileri şu doğum ücretlerine dur demeli artık çok fazla keşke masraflar doğum ücretleriyle bitse aileleri düşünen yok. Ben 3 hafta önce Çınarlıdan bilgi aldığımda şuan 27 bin dediler peki Ocak ayında 70-80 olmaz inşallah diye cevap verince oradaki görevli yok efendim bir anda okadar artırmıyorlar diğer hastaneleri bilmeyiz ama ocak ayında tahmini 40 bin falan olur dediler bakalım göreceğiz