Eluskonunannesi Sabah altıdan beri kasıklarıma aralıklı vuran bir sancı var. Kasılmaların arası dengesiz bazen 15 dk bazen 30 dk. Şu an 39+5 teyim. Doğum başlıyor olabilir mi?
Anneeadayi Eluskonunannesi ayy olablr yürüyüş yapın plates topu varsa biraz hareket yapın sağlıkla gelsin i sallab kolay doğumlar diliyorum
12betul Eluskonunannesi kesinlikle doğum sancısı ilk düzensiz başlıyor sonra düzene giriyor . Sağlıkla gelsin ılık duş alın bol bol hareket edin en önemlisi devlet takipli değil iseniz doktorunuza yazın . Devlet takipli iseniz sancı sıklığı 5 dakikada 1 e düştüğünde gidin çünkü ya onlarda gönderiyor ya da orda beklediğiniz de daha çok stres oluyorsunuz . İnşallah sağlıkla kucağınıza alın su gibi doğum olsun inşallah .. ya basir çek bol bol anlamı bollaştıran genişleten ben iki doğumumda çektim ve gayet iyi geçti inşallah sana da faydası olur canım
Eluskonunannesi Anneeadayi teşekkür ederim inşallah geliyordur. Aslında ikinci gebeliğim kızımda da böyle olmuştu ama hastaneye erken gitmiştim şimdi evde çekmek istiyorum sancımı
ikibebeliannis Eluskonunannesi Kendini iyi hissediyorsan evini barkını bi güzel temizle Tüm herleyini hazır et Bi güzel sıcak duş al ve YouTube de açılmayı doğumu kolaylaştıran egzersizler var ondan yap 💕💕
Anneeadayi Eluskonunannesi bende evde tamamen zorlanana kadar çekmiştim sonra hastaneye gttm 6 cm açklgm vardi evde olmak çok daha iyi geliyor rahat hissediyorsun en azindan
Eluskonunannesi ikibebeliannis sevaldqn1 12betul Dediklerinizi yapacağım inşallah hala düzensiz sancılarım. Duruma göre gideceğim hastaneye. Devlet takipliyim
Eluskonunannesi ikibebeliannis 18.25te doğurdum çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Cglglr Ben de 39+5 haftalık hamileyim benim de düzensiz kasılmalarım oluyor. Ortalama 10-15 dk da bir geliyor merak ettiğim kadılmanız oldüunda ağrı hissi oluyor muydu ? Benim hiç aşrım olmuyor sadece o an karnım ve kasığım kasılıyor