nurdaneg0716 Lubeyna_23 Evet canım gebesin hayırlısı olsun 🙂benimde 16 çıkmıştı adetten iki gün sonra yapmıştım kaç gün gecikmeden sonra yaptın sen
Sevgikaya1525 Lubeyna_23 pozitif kuzum hayırlı olsun bence hemen gitme 5 haftada sdce kese görünüyor o da zoraki ben şuan 6+3 oldum 8 ci haftada gidcm kalp atışı için 😍bde iki gün snra tekrar kan ver cnm değerin iki kat olması lazım
nurdaneg0716 Lubeyna_23 canım iki gün sonra bidaha kan testi yaptırman lazım iki katına çıkması lazım ama tavsiye hemen doktora gitme çünkü ne kese ne kalp atışı oluşuyor biraz bekle ben 7+1 im daha gitmedim mesela Perşembe gidicem ikinci gebeliğim o yüzden süreci de biliyorum
Lubeyna_23 nurdaneg0716 yaa tamam öyle yapayım çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için ,iletişim halinde olalım sizinle
nurdaneg0716 Lubeyna_23 tabi tabi ne zaman istersen canım ben Perşembe gidicem sana da haber ederim kese kalp atışı oluştu mu ne yaptım diye 🙂
Lubeyna_23 Sevgikaya1525 Tamam çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için,sizleri takipteyim sağlıklı bir süreç diliyorum hepimize 🥰😘🤲
35Hatice Hayırlı olsun umarım sağlıkla ilerler. Ben de dün evde testle öğrendim bugün adet bir gün gecikmişken beta 56 çıktı biraz düşük mü bilmiyorum 2 gün sonra bi daha kan vericem siz de bilgi veririsniz yine